POZNATU PEVAČICU NAPALE DIVLJE SVINJE DOK JE ŠETALA SA SINOM! Otele joj torbu sa telefonom i odnele u šumu: UNIŠTILE SU SVE!
Foto: Profimedia

ISTRAUMIRANA

POZNATU PEVAČICU NAPALE DIVLJE SVINJE DOK JE ŠETALA SA SINOM! Otele joj torbu sa telefonom i odnele u šumu: UNIŠTILE SU SVE!

Pop kultura -

Svetski poznata pevačica Šakira nedavno se našla u potpuno neverovatnoj i nesvakidašnjoj situaciji. Naime, nju su u Barseloni, dok je šetala sa sinom, napale divlje svinje!

Kako prenosi "BBC", životinje su napale pevačicu i otrgle joj torbu, koju je ona potom uspela da uzme. Pevačica je bila očekivano besna i istraumirana.

Šakira
foto: Profimedia

Ovu bizarnost koja joj se desila Šakira je podelila na Instagram storiju koji je, međutim, brzo uklonila. "BBC" piše da je pevačica pokidanu torbu pokazala na kameri.

"Pogledajte šta su mi divlje svinje, koje su me napale u parku, napravile od torbe. Odnele su moju torbu u šumu s mobilnim telefonom u njoj. Uništile su sve", rekla je pevačica, a potom se obratila sinu.

"Milane, reci istinu. Reci kako se tvoja majka suprotstavila divljim svinjama", dodala je besno pevačica.

Inače, ovo nije prvi slučaj napada divljih svinja u Barseloni. Španska policija je 2016. godine izvestila kako je imala više od hiljadu poziva o divljim svinjama koje napadaju pse, blokiraju saobraćaj ili istrčavaju pred automobile u gradu.

Šakira
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:11

HVALA TI ZA SVE ONO ŠTO MI JE POTREBNO! Luna Đogani mužu Marku čestitala 38. rođendan i podelila EMOTIVNE trenutke (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track