01:34

UMESTO KOMEMORACIJE, KONCERT! Ispraćaj Ivana Tasovca u Beogradskoj filharmoniji gde je govorio: Gledaj druge i samo radi drugačije

živeo je za muziku

UMESTO KOMEMORACIJE, KONCERT! Ispraćaj Ivana Tasovca u Beogradskoj filharmoniji gde je govorio: Gledaj druge i samo radi drugačije

Pop kultura -

Umesto komemorativne večeri za preminulog direktora Beogradske filharmonije Ivana Tasovca biće organizovan koncert Jelena Milašinović, PR Beogradske filharmonije.

"Tasa bi nas jako grdio jer znamo koliko je bio protivnik svega ordinarnog, protokolarnog, svega što je bez ličnosti, bez stila i ideje, pa će umesto uobičajenih komemoracija, reči, govora i ostalog, posvećujemo koncert šefa dirigenta Gabrijela Felca našem Tasi koji je živeo za muziku", najavila je ona.

U pitanju je veče Šustakoviča, a Beogradska filharmonija njegov valcer posvećuje Ivanu Tasovcu Tasi, dodala je portparolka i naglasila da je to omiljena kompozicija i beogradske publike.

Jelena je gostujući u Jutarnjem programu Kurir televizije otkrila da je sa Tasovcem bilo zabavno, da im nikad nije bilo dosadno.

"Lucidnost, ludost, kreativnost i zabava. Kod njega nikad nije bilo rutine, kad Tasa kaže "Milašinka, gledaj druge i samo radi drugačije". On je, što je bilo najvažnije, da svaki član ima ponos i dostojanstvo jer je član Beogradske filharmonije", objasnila je PR Beogradske filharmonije.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track