OGLASIO SE OTAC BRITNI SPIRS: Držao sam jezik za zubima, ali njoj je učinjena NAJVEĆA šteta što su me makli sa mesta STARATELJA!
Foto: Profimedia, EPA

nezadovoljan

OGLASIO SE OTAC BRITNI SPIRS: Držao sam jezik za zubima, ali njoj je učinjena NAJVEĆA šteta što su me makli sa mesta STARATELJA!

Pop kultura -

Nakon što je u sredu maknut sa mesta konzervatora, Džejmi Spirs (69) se oglasio preko advokata.

Lin Spirs, Džejmi Spirs
foto: Profimedia

- Gospodin Spirs bezuslovno voli svoju ćerku Britni. Trinaest godina pokušavao je da učini ono što je u njenom najboljem interesu, bilo kao konzervator ili njen otac - započela je njegova advokatica Vivijan Torin.

- Svako ko je pokušao da pomogne članu porodice koja se bori sa mentalnim zdravljem, shvata kolika je to količina svakodnevnih briga i koliko je nužno raditi ono što je potrebno - dodaje kako je odlučio da "drži jezik za zubima tokom lažnih, spekulativnih i nepotkrepljenih napada od strane medija, javnosti i Britni"..

Odluka suda je gubitak za Britni, smatra Džejmi.

Britni Spirs, Džejmi Spirs
foto: Profimedia

- Sud je pogrešio što je suspendovao gospodina Spirsa, postavio stranca na njegovo mesto da upravlja Britninim imanjem i produžio samo konzervatorsko pravo koje je Britni molila da sud otkaže ranije ovog leta - napisao je Džejmi.

Na njegovo mesto došao je Džon Zabel, računovođa kog su izabrali Britni Spirs i njen advokat, da privremeno nadzire njene finansije.

Torin je rekla da gospodin Spirs bezrezervno voli svoju ćerku Britni i nastaviće da pazi na nju i raditi u dobroj veri na rešavanju svih pitanja.

Iduće ročište za preispitivanje prestanka njenog konzervatorskog prava zakazano je za 12. novembra.

Britni Spirs
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M)

Bonus video:

00:30

SJAŠI, ČOVEČE! Andrija Milošević snimio devojku u kućnom izdanju, ona mu odbrusila, a to ga nije sprečilo da napravi FORU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track