00:29

EMOTIVNO DO SRŽI! Sloboda i Dragana Mićalović plakale usred restorana, razlog tera SUZE na oči, slama i najtvrđa srca! VIDEO

samo je jedna

EMOTIVNO DO SRŽI! Sloboda i Dragana Mićalović plakale usred restorana, razlog tera SUZE na oči, slama i najtvrđa srca! (VIDEO)

Pop kultura -

Majka Slobode i Dragane Mićalović proslavila je rođendan u krugu porodice u jednom prestoničkom restoranu, a taj trenutak je zabeležen na snimku.

Sloboda Mićalović, Dragana Mićalović, majka
foto: Printscreen/Instagram

Sloboda i Dragana je emotivno grle i plaču dok njihova majka duva svećice na torti, kao što se vidi na snimku koji je objavila glumica.

- Majka naša! Naše sve na svetu - poručila je Dragana preko Instagram objave.

Da podsetimo, Sloboda i Dragana Mićalović važe za jedne od najlepših glumica na našim prostorima, a ono što je sigurno jeste da su lepotu nasledile od majke, koja ne voli da se eksponira javno.

Obe sestre Mićalović veoma su vezane za porodicu, a nakon smrti oca Dragana, koji se profesionalno bavio glumom, Sloboda i Dragana svoje slobodno vreme maksimalno posvećuju majci.

Glumice su nakon smrti oca u majci pronašle podršku i utehu, a kako su svoj talenat za glumu nesporno nasledile od pokojnog Dragana, svi oni koji poznaju njihovu majku tvrde da su lepotu nasledile od nje.

Sloboda Mićalović, Dragana Mićalović, majka
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:57

DUHOVITA, ZABAVNA I PROVOKATIVNA PRIČA Glumac o liku gastarbajtera Miladina, jedne od žrtava Feliksove prevare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track