SLOBODA MIĆALOVIĆ NAPUŠTA PROJEKAT U KOM JE IGRALA 15 GODINA: Zameniće je druga koleginica, progovorila i o INOSTRANOJ KARIJERI!
Foto: Marina Lopičić

ISKRENA

SLOBODA MIĆALOVIĆ NAPUŠTA PROJEKAT U KOM JE IGRALA 15 GODINA: Zameniće je druga koleginica, progovorila i o INOSTRANOJ KARIJERI!

Pop kultura -

Glumica Sloboda Mićalović vratila se poslovnim obavezama, nakon što je preležala korona virus. Ipak, predstavu "Čikago", u kojoj je glumila 15 godina, uskoro će odigrati poslednji put.

Sloboda Mićalović
foto: Pritnscreen

"Ako se budem osećala dobro igraću "Čikago" 19. oktobra. Predstava se igra 15 godina i ovo će biti 300. izvođenje. Predstava će se igrati i dalje, ali ću ja svoje cipele prepustiti nekoj mlađoj koleginici" rekla je Sloboda Mićalović u emisiji "Exkluziv".

Srpska glumica ostvarila je nekoliko filmskih uloga i u stranim produkcijama, međutim kaže da o inostranoj karijeri trenutno ne razmišlja.

Sloboda Mićalović
foto: Ana Paunković

"Moj život je ovde, moja deca idu u školu, imam obaveze, prioritet mi za sada nije inostranstvo. I ovo do sada što sam imala iskok je bilo božanstveno, ali je baš dugo trajalo i teško mi je da sve to uklopim", istakla je Sloboda koja u braku sa glumcem Vojinom Ćetkovićem ima ćerke Milu i Veru.

Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:17

SLOBODA MIĆALOVIĆ POBEDILA KORONU: Glumica se vratila onom što najviše voli, a evo kako se NAŠALILA sa Vojinom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track