IZ PETOG PUTA DO ZORANOVOG BRKA: Glumac Ateljea 212 konačno uzeo nagradu
Foto: Promo

Počeo takmičarski deo 30. Dana Zorana Radmilovića

IZ PETOG PUTA DO ZORANOVOG BRKA: Glumac Ateljea 212 konačno uzeo nagradu

Pop kultura -

Iz Zoranovog Ateljea 212 na festival je stigla nova drama Staše Bajac "Ova će biti ista", duhovita i bolna, koja za protagoniste ima muškarce i svojevrsna je verzija njene prethodne drame "Ovaj će biti drugačiji", koja je takođe bila veoma zapažena na prošlogodišnjim Zoranovim danima.

Likove u predstavi maestralno su odigrali Uroš Jakovljević, Dejan Dedić i Ivan Mihailović, koje je zaječarska publika pozdravila gromoglasnim aplauzom. Tročlani žiri u sastavu: Miroslav Radonjić, predsednik, Duško Ljuština, član, i Milan Caci Mihailović, član, doneo je odluku da Zoranov brk za najboljeg glumca večeri dodeli Ivanu Mihailoviću za ulogu Dušana, uz napomenu da je bilo jako teško izdvojiti najboljeg od njih trojice.

- Peti put sam nastupao na ovom festivalu i, evo, sada sam dobio nagradu. Mislim da je u ovoj predstavi, a to je rečeno i prilikom dodele, bila kolektivna igra i svako od nas trojice je podjednako zaslužio nagradu. Naravno da mi znači, ali mi svakako znači što smo došli s dobrom predstavom - izjavio je glumac nakon dodela nagrada.

Ivan Mihailović
foto: Promo

Kurir.rs

Bonus video:

02:31

MAJKA MARINKA MADŽGALJA U SUZAMA: Ja njega ČEKAM! Nikad neću prihvatiti da nije tu! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track