02:48

ULOGA U BOLJEM ŽIVOTU MI NIŠTA NIJE DONELA! Aljoša Vučković za Kurir otvorio dušu o kultnoj seriji

iskren

ULOGA U BOLJEM ŽIVOTU MI NIŠTA NIJE DONELA! Aljoša Vučković za Kurir otvorio dušu o kultnoj seriji

Pop kultura -

Kultna serija „Bolji život“, koja se odnedavno emituje na Kurir televiziji, već tri i po decenije oduševljava gledaoce u Srbiji koji se iznova raduju i tuguju sa glavnim junacima.

U poslednjoj seriji koja je pre raspada bivše države okupila najveće zvezde jugoslovenskog glumišta, simpatije publike osvojio je doktor Ivo Lukšić, kojeg je glumio Aljoša Vučković.

Aljoša Vučković
foto: Kurir televizija

Aljoše dugo nema na televizijskim ekranima i zato smo poznatog glumca pitali smo kako sa ove vremenske distance gleda na „Bolji život“.

- Svako malo mi kažu pa vi ste igrali u toj seriji. Ja se pitam samo, kako smo uspeli samo toliko serija uspeli da napravimo u ovoj državi. Postavlja se pitanje, da li je za umetnost potrebno da te neko kinji. Bolji život je samo dokaz da jednim poštenim plaćanjem dobrog scenarija, dobrih glumaca, produkcije možete napraviti kultnu seriju, sve ostalo je politizovano.

Aljoša Vučković
foto: Kurir televizija

Glumac je istakao da mu serija sem novčanog doprinosa nije donela ništa.

- Meni uloga nije donela ništa, jedan novčani doprinos, u tom petogodišnjem angažmanu da sazrim kroz rad. Sigurno je da je čovek pametniji u petoj godini nego u prvoj - rekao je Aljoša.

Aljoša Vučković
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:03

OVO SU ZABLUDE O GLUMCIMA: Tihomir Stanić objasnio sa čime se suočava, i kakva mu je uloga u seriji Felix

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track