Najnovije vesti

ZLOKOBNA IGRA SUDBINE: Alek Boldvin u filmu igrao čoveka čiji je unuk osuđen za SLUČAJNO UBISTVO pa na setu UBIO koleginicu
Foto: Profimedia

slučajno ubistvo

ZLOKOBNA IGRA SUDBINE: Alek Boldvin u filmu igrao čoveka čiji je unuk osuđen za SLUČAJNO UBISTVO pa na setu UBIO koleginicu

Pop kultura

Glumac i koproducent filma "Rust" Alek Boldvin, koji je na setu usmrtio direktorku fotografije Halinu Hatčins i ranio kolegu, koproducenta, Džoela Souzu, u ovom ostvarenju snimanom u Novom Meksiku glumio je čoveka čiji je unuk osuđen za ubistvo. Radnja filma je usredsređena na Harlanda Rasta, kog glumi Boldvin, inače zloglasnog zapadnjačkog odmetnika. Kada je njegov otuđeni 13-godišnji unuk Lukas osuđen za slučajno ubistvo na smrtnu kaznu vešanjem, Rast putuje u Kanzas da ga izbavi iz zatvora.

Zajedno, dvojica begunaca moraju da pobegnu od legendarnog američkog maršala Vuda Helma i lovca na ucene Fentona.

Duboko zakopane tajne uzdižu se iz pepela i neočekivana porodična veza počinje da se stvara dok neusklađeni duo pokušava da preživi nemilosrdnu američku granicu.

Veruje se da je Boldvin na setu potegao filmski pištolj i da su tom prilikom pogrešno upotrebljeni meci, tzv. ćorci.

Nesrećni splet okolnosti doveo je do toga da od glume dođe do zbilje, s tim što je ulogu umesto svog trinaestogodišnjeg unuka u stvarnom životu preuzeo sam Boldvin.

Dok su njegove povređene kolege (Halina je preminula u bolnici) vožene u bolnicu, Boldvin je plakao i očajavao na setu u kojem se osim glumaca pojavila i policija, a mesto ubistva ogradla trakom.

Pucnjava se desila u drvenoj crkvi, montiranoj kao deo seta.

Snimanje ovog filma obelodanjeno je prošle godine - 29. maja prošle godine objavljeno je da će Alek Boldvin glumiti i producirati film "Rust", vestern zasnovan na priči koju je kreirao sa Džoelom Souzom.

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track