02:15

SRPSKI HOROR FILM VAMPIRICA DOBIO NASTAVAK: Eva Ras igra glavnu ulogu od koje će vam se SLEDITI KRV U ŽILAMA! Ovo su detalji

SRPSKI HOROR FILM VAMPIRICA DOBIO NASTAVAK: Eva Ras igra glavnu ulogu od koje će vam se SLEDITI KRV U ŽILAMA! Ovo su detalji

Pop kultura -

Posle Vampirice, čuvenog srpskog horora, tokom kojeg se gledaocima dizala kosa na glavi, došao je red na svojvrstan nastavak ovog horor ostvarenja.

U domaće bioskope stigao je prvi srpski art horor film Vampir. U filmu glumi Eva Ras, a za kameru Kurir televizije ispričala je detalje snimanja.

Eva Ras
foto: Kurir televizija

- Ja nisam ekspert za horor filmove, možda će ljubitelji horor filmova biti ljuti što ja glumim. Ali, kad mi je ponuđena uloga, htela sam da probam. Tako sam i prihvatila, a ja nisam nikad igrala u hororima niti sam gledala. Ja sam vulgarni materijalista gde je život prikazuje, a ne tamna strana - kaže glumica koja u filmu igra ulogu baba Drage.

Eva Ras
foto: Kurir televizija

Glumica je priznala da joj je bilo teško raditi, jer joj je ovo prvi put bio da glumi u horor filmu.

- Bilo je vrlo teško raditi, to je potpuno drugačiji žanr. Bila sam izgubljena, i ja koja sam inače neposlušna, ovde sam bila poslušna. Ja sam se plašila, pola filma sam gledala sa zatvorenim očima. Savete nisam udeljivala na setu, to ne radim - ispričala je Eva Ras.

Joakim Tasić
foto: Kurir Televizija

Utisci nisu izostali ni kod mladog glumca Joakim Tasić koji igra jednu od glavnih uloga, kaže da je bilo vrlo zanimljivo raditi na ovakvom projektu.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:01

EVA RAS TITU REKLA NE! Nakon što se PRVA SKINULA GOLA na filmu, zvao je na Brione! Još jedan MOĆNIK hteo da je ISKORISTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track