OGLASIO SE SUPRUG SNIMATELJKE KOJU JE UBIO BOLDVIN: Halina iza sebe ostavila SINA (9) i muža, a evo šta je on imao da kaže! (FOTO)
Foto: Profimedia

tužno

OGLASIO SE SUPRUG SNIMATELJKE KOJU JE UBIO BOLDVIN: Halina iza sebe ostavila SINA (9) i muža, a evo šta je on imao da kaže! (FOTO)

Pop kultura -

Metju Hačins, suprug ubijene snimateljke Haline, progovorio je nakon stravične tragedije koja se desila na snimanju filma "Ruth".

Halyna Hutchins, Halina Hadčins
foto: Profimedia

Naime, Alek Boldvin upucao je Halinu Hačins, a snimteljka je preminula na putu do bolnice od povreda. Metak je pogodio ženu u grudi, a nakon što je prošao kroz njeno telo, pogodio je rame reditelja Džoela Souze.

Snimateljka je iza sebe je ostavila 9-godišnjeg sina, a Metju Hačins, advokat iz Los Anđelesa, na Fesbuku je uputio poruku preminuloj supruzi.

Halina Hadčins, Halina Hačins
foto: Profimedia

„Nedostaješ nam, Halina“, napisao je.

U posebnom postu na Fejsbuku dodao je koliko mu znači gest Halininih prijatelja i mentora na Američkom filmskom institutu koji su osnovali fond koji nosi njeno ime.

"Fond će joj odati počast i podržati žene koje teže karijeri u kinematografiji. Uvek ste se prema njoj odnosili sa poštovanjem kao prema članu svoje porodice", napisao je.

Kurir.rs/A.A

Bonus video:

00:08

BIVŠI ZADRUGAR DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NEZGODU! Lazar se odmah oglasio nakon udesa, kola UNIŠTENA, a evo kako se on oseća!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track