01:42

POZNATA GLUMICA OTIŠLA U PEVAČICE! Milena Vasić uveliko počela da nastupa u Beogradu, pogledajte kakvu atmosferu pravi (VIDEO)

NOVA PROFESIJA

POZNATA GLUMICA OTIŠLA U PEVAČICE! Milena Vasić uveliko počela da nastupa u Beogradu, pogledajte kakvu atmosferu pravi (VIDEO)

Pop kultura -

Milena Vasić je svima dobro poznata glumica, ali je od skoro i pevačica!

Milena već nekoliko nedelja nastupa u jednom beogradskom lokalu, a televizija Kurir bila je na licu mesta i uverila se u to da Milena i kada peva pravi neverovatnu atmosefru.

- Ovo je jedno mesto gde ja volim da dolazim često sa prijateljima i porodicom i tako je spontano došlo do ovoga. Ljudi koji me poznaju, znaju da gde god da je klavir ja volim da zapevam - rekla je Milena.

Milena Vasić
foto: Kurir televizija

Pitali smo Milenu da li je teže biti pevačica ili glumica.

- Pa ne znam šta bih vam rekla, ništa nije teško kad se voli. Kolege vole da dođu na moje nastupe, onda se napravi prava glumačko muzička atmosfera - rekla je Milena za Kurir televiziju.

Milena Vasić
foto: Kurir televizija

Milena ipak, pored svoje nove profesije ostaje dosledna glumi, tako ćemo moći da je gledamo na ekranima i Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:36

POPULARNA GLUMICA MAMA DVOJE DECE BRUTALNO IZGLEDA Zagazila u PETU DECENIJU, ne koristi ŠMINKU, a sad otkrila kako održava kilažu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track