PROGOVORIO KOLEGA SLAVNOG GLUMCA: Alek je bio obazriv sa oružjem pre TRAGEDIJE, čak nije želeo ni decu glumce u blizini!
Foto: Profimedia

strašno

PROGOVORIO KOLEGA SLAVNOG GLUMCA: Alek je bio obazriv sa oružjem pre TRAGEDIJE, čak nije želeo ni decu glumce u blizini!

Pop kultura -

Alek Boldvin (63) je bio prilično oprezan sa oružjem na snimanju filma "Rust" pre nego što je glumac ubio snimateljku Halinu Hačins (42) i ranio reditelja Džoela Suza (48) pištoljem za koji mu je rečeno da je siguran za upotrebu, otkrivaju sudski zapisi.

Alek Boldvin, Metju Hačins
foto: Profimedia

Snimatelj Rid Rasel, koji je u kobnom trenutku stajao kraj preminule Hačins rekao je policiji da kamera nije bila uključena kad je Boldvin uperio pištolj u kameru, piše SkyNews.

Dodao je da je glumac bio vrlo oprezan pri rukovanju vatrenim oružjem na setu, pa se prisetio slučaja kada se glumac pobrinuo da dečji glumac nije u njegovoj blizini dok se pucalo iz pištolja.

Glumcu su dali filmski rekvizit i rekli mu da je pištolj bez metaka, objavile su vlasti u Santa Feu.

Alek Boldvin, Metju Hačins
foto: Profimedia

- Džoel je rekao da je Alek seo u crkvenu klupu i vežbao izvlačenje pištolja. Rekao je da je bio iza snimateljke kada je čuo zvuk poput biča, a zatim i glasan pucanj - stoji u iskazu.

- Džoel se nejasno seća da se Hačins žalila na bol u stomaku i držala se rukama. Koračala je unazad, a zatim se srušila na pod.

- Hačins nije osećala noge - rekao je Rid Rasel, snimatelj koji je bio pokraj nje u to vreme.

U novim iskazima navodi se da je Alek Boldvin na filmskom setu prilikom snimanja filma "Rust" uperio pištolj u kameru i pravim metkom upucao snimateljku Hačins u grudi i ranio reditelja, piše Rojters. Hačins je preminula u bolnici.

Halina Hadčins, Halina Hačins
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:16

SUBOTIĆEVA NAPUSTILA SRBIJU: Aleksandra uživa otkako je izašla iz rijalitija, a evo gde se sada NALAZI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track