02:34

MISICA PRVENSTVENO MORA DA ZNA ISTORIJU SVOJE ZEMLJE! Nakon skandala na izboru za mis, oglasila se Valentinina koleginica

objasnila

MISICA PRVENSTVENO MORA DA ZNA ISTORIJU SVOJE ZEMLJE! Nakon skandala na izboru za mis, oglasila se Valentinina koleginica

Pop kultura -

U medijima odjeknula je vest da je srpska predstavnica na Izboru za mis Interkontinentala, Valentina Petrović, zajedno sa predstavnicama Crne Gore i tzv. države Kosovo pokazala dvoglavog orla.

Povodom ovog skandala, upitali smo njenu koleginicu Nađu Kljajić, voditeljku i misicu da objasni kako prvenstveno izgleda selekcija za mis.

Nađa Kljajić
foto: Kurir televizija

- Devojka koja želi da postane misica prvo mora da se prijavi na kasting, a potom prolazi kroz razne selekcije i razgovore. Kad devojka osvoji neku titulu, ona godinu dana mora da radi na sebi i priprema se za to svetsko takmičenje. Engleski mora da bude perfektan, devojka mora da bude upućena u istoriju svoje zemlje - objasnila je Nađa u Jutarnjem programu Kurir televizije.

Nađa Kljajić
foto: Kurir televizija

Nađa je istakla da dosad nije imala loša iskustva na takmičenjima.

- Ja konkretno nisam imala loša iskustva, uvek sam imala misiju da naučim druge devojke na takmičenjima o svojoj zemlji. To je cilj, da se predstavi svoja zemlja i pokaže u najboljem svetlu - rekla je misica.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:05

BOJANA RISTIVOJEVIĆ ĆERKI DALA STARO SRPSKO IME: Voditeljka pokazala u kakvom dečijem carstvu živi njena NASLEDNICA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track