EVO KAKO DANAS IZGLEDA RUBI IZ HIT SERIJE: Preživela OPAKU BOLEST, razvela se nakon godinu dana, a postala je BAKA sa 38! (FOTO)
Foto: Printskrin

prelepa!

EVO KAKO DANAS IZGLEDA RUBI IZ HIT SERIJE: Preživela OPAKU BOLEST, razvela se nakon godinu dana, a postala je BAKA sa 38! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Barbara Mori osvojila je svet ulogom zavodnice Rubi, a i danas poznata glumica je veoma atraktivna i privlači pažnju gde god se pojavi.

Meksička telenovela pod nazivom "Rubi" počela je svoje emitovanje u celom svetu 2000-tih. Srbija je, kao i ostatak sveta, ludela za ovom serijom.

Barbara Mori
foto: Profimedia

Ulogu zloćaste devojke Rubi tumačila je Barbara Mori, sada 43-godišnjakinja koja je zbog svog atraktivnog izgleda držala pažnju gledalaca i seriji osigurala veliku popularnost u svetu.

Naime, Barbara je sa samo 38 godina postala baka, jer je njen tada osamnestogodišnji sin dobio ćerku Milu i to sa 12 godina starijom brazilskom pevačicom Natalojom Subtil. Mori često na svom Instagram profilu objavama dokazuje da su godine samo broj.

Barbara je doduše pre svoje tridesete godine obolela od opake bolesti, raka dojke.

Barbara Mori
foto: Profimedia

- Jako je teško izgovoriti: “Da, imala sam rak”. Bog me je iz nekog razloga stavio na test i ja sam ga uspešno položila. Izborila sam se s bolešću, pobedila sam rak i idem dalje - izjavila je za medije nakon tog perioda.

Barbara iza sebe ima propali brak s Kenetom Rajom Sigmanom, američkim igračem bejzbola koji je trajao samo godinu dana, a sada je u vezi sa meksičkim rediteljem Fernandom Rovzarom kojeg je upoznala 2013 godine.

Barbara Mori
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./alo

Bonus video:

05:33

NA SLAVU UZ KOVID PROPUSNICU? Bez grljenja i ljubljenja čak i VAKCINISANI! Preporučeno slavljenje samo u najužem krugu porodice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track