NE ZNA SE KOJI JE LEPŠI! Nataša Ninković sinove krije od očiju javnosti, a oni su OPASNI frajeri i evo čime se bave (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

PONOSNA na obojicu

NE ZNA SE KOJI JE LEPŠI! Nataša Ninković sinove krije od očiju javnosti, a oni su OPASNI frajeri i evo čime se bave (FOTO)

Pop kultura -

Poznata glumica Nataša Ninković (47) udala se sa 25 godina za Nenada Šarenca, sa njim ima dva sina koji su blizanci. Ne vole da se eksponiraju, a ne zna se koji je lepši.

foto: Damir Dervišagić

Nataša sa svojim suprugom ima sinove, blizance Luku i Matiju, koji se ne eksponiraju u javnosti. Iako glumica nema naviku da njihove slike kače na društvenu mrežu Instagram, ipak je to u par navrata učinila.

Jedan od blizanaca, tačnije Mateja, ozbiljno se posvetio sportu. Član je "Veslačkog saveza Srbije", a iako je mlad, može se pohvaliti brojnim medaljama i nagradama.

Luka i Mateja nasledili su lepotu od majke, koja važi za jednu od najlepših srpskih glumica, te nije ni čudno što njeni naslednici privlače veliku pažnju javnosti.

Nataša je više od dve decenije u srećnom braku, sa 10 godina starijim biznismenom Nenadom Šarenacem. Za njega se udala kada je imala 25 godina, a razlika u godinama im nikada nije smetala.

Nataša je retko, ali uvek sa puno ljubavi govorila o Nenadu, sa kojim je, kako je isticala, doživela holivudske trenutke. Ranije je izjavila kako joj je brak pomogao da sazri, ali nikada nije želela da ga izlaže javnosti.

- Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku - ispričala je Nataša jednom prilikom o braku sa Nenadom.

Kurir.rs

Bonus video:

01:45

ZAVRŠENI 30. DANI ZORANA RADMILOVIĆA: Najbolja glumica Nataša Ninković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track