ŽIVOT MARIJE KARAN POD VELOM MISTERIJE: Dugo ćuti o razvodu, za vezu sa RAZVEDENIM Balabanom niko nije znao, a od javnosti beži!
Foto: Nemanja Nikolić

drama u životu glumice

ŽIVOT MARIJE KARAN POD VELOM MISTERIJE: Dugo ćuti o razvodu, za vezu sa RAZVEDENIM Balabanom niko nije znao, a od javnosti beži!

Pop kultura -

Nakon što su mediji preneli vest da je glumica Marija Karan doživela neprijatnost kada se u ranim jutarnjim časovima žestoko sukobila sa svojim novim dečkom Vladan Balaban u centru Beograda, javnost je ostala u šoku.

Marija Karan
foto: Nemanja Nikolić

Isplivali su i detalji samog incidenta, te da je Balaban pod uticajem alkohola udario šamar glumici, nakon čega je ona razbila staklo na njegovom autu protivpožarnim aparatom, a kasnije je u pratnji patrole prevežena u Urgentni centar.

Na ove događaje Marija nije imala komentar za medije, te je poručila da kontaktiramo njenog PR menadžera za detalje. Međutim, kada smo dobili i menadžerku, ni ona nije imala ništa da izjavi.

Privatni život Marije Karan oduvek je bio jako interesantan medijima, pogotovo jer se glumica uvek vešto trudila da sakrije svaki detalj. Nakon što se vratila iz Amerike za Srbiju, Marija je dugo tajila da je pravi razlog njenog povratka zapravo razvod od supuga Džoela Lubina, sa kojim ima sina Marka Lea.

Holivudski producent i naša glumica brak su sklopili 2014. godine, a glamurozna svadba upriličena je i u Los Anđelesu i u Beogradu, gde su se na večnu ljubav zakleli u crkvi Ružici koja se nalazi na Kalemegdanu.

Iako je njihova ljubav delovala idilično i kao ljubav za ceo život, nakon mnogobrojnih nesuglasica prošle godine su podneli papire za razvod braka. Iako o razlozima razvoda glumica nije javno pričala, mediji su šuškali da je glavni kamen spoticanja bio to što je Marija želela da se vrati poslu, a kako nije uspela da ostvari angažman u Holivudu, morala je često da putuje za Srbiju kako bi radila svoj posao.

Uz to, zbog poslovnih obaveza koje je njen suprug Džoel konstantno imao, Marija je i na putovanja išla sama ili sa sinom, te je to rezultiralo da se vremenom udalje.

Ipak kako je kasnije otkrila na svom Instagramu, bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima i nakon razvoda, a sve zarad dobrobiti njihovog sina. Džoel je prošle godine za katolički Uskrs doputovao u Beograd, kako bi praznik obeležio sa sinom, a Marija je sve vreme bila sa njima. Slike sa zajedničkog ručka je podelila na svom Instagramu i tako otkrila da je i dalje prijatelj sa Džoelom.

Marija Karan
foto: Printscreen

Međutim, više od toga glumica nikako nije želela da otkrije. I kada su se u javnosti pojavili navodi pa i slike da je ponovo zaljubljena, Marija je ostala nema na sve pozive medija i pitanja o privatnom životu.

Štaviše, delovalo je da se potpuno povukla u ilegalu, te vešto izbegava pres konferencije, javne i gala događaje, kako joj novinari ne bi postavili neko škakljivo pitanje. U tome dodatno ide u prilog i što je čak izostala sa konferencije serije “Dinastija”, gde igra jednu od glavnih uloga. Iako je bilo najavljeno da će biti među kolegama glumcima i rado pričati sa novinarima, Marija je otkazala u poslednji čas i ponovo se nije pojavila.

Zato su mnogi zaključili da glumica već godinama izbegava medije i živi u potpunoj ilegali.

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track