ZNATE JE KAO MACU IZ HIT SERIJE, A NJEN SIN JE SADA VEĆA ZVEZDA OD NJE: Ima 6 godina, a evo u kom popularnom filmu je glumio!
Foto: Printscreen/Youtube

nosi staro srpsko ime

ZNATE JE KAO MACU IZ HIT SERIJE, A NJEN SIN JE SADA VEĆA ZVEZDA OD NJE: Ima 6 godina, a evo u kom popularnom filmu je glumio!

Pop kultura -

Šestogodišnji Milutin Janić potpuno je očarao publiku kada se pojavio u prvom delu “Južnog vetra”, a sada je u nastavku filma još jednom je dokazao da je talenat za glumu nasledio od mame Nade Macanković.

Nada Macanković
foto: Damir Dervišagić

Maleni Milutin Janić u filmu tumači lik dečaka Luke, tačnije sina glavnog junaka Maraša, kojeg igra Miloš Biković. Naime, Mićko, kako ga od milošte zovu roditelji i bliski prijatelji, nije pogledao celo ostvarenje, ali ne krije da mu se dopadaju reflektori, scena i naravno aplauzi, prenosi "Blic".

- Na premijeri je bilo super, najviše mi se svidelo kad sam se poklanjao. Nisam gledao film jer nije za decu - ističe Milutin, čija je mama poznata glumica Nada Macanković.

Upravo je ona pomagala sinu da se dobro spremi za novu filmsku ulogu.

- Bilo mi je zabavno tokom snimanja jer sam igrao igrice sa tatom iz filma. Od glumaca mi se najviše dopadaju Miloš Biković i Jovana Stojiljković, oni su mi i najviše pomagali, kao i reditelj Miloš Avramović - kaže Milutin i dodaje da je mama Nada bila uključena u njegov glumački angažman:

- Mama mi je pomogla da naučim tekst, tako da su mi i ona i tata rekli da sam bio super u filmu.

Ovakav utisak potvrdila nam je i sama glumica, koja ističe da joj je najviše drago što je Milutin sve shvatio kao zabavu.

Južni Vetar 2 Ubrzanje, Južni Vetar 2
foto: Damir Dervišagić

- Još uvek to sve shvata kao zabavu i igru i raduje se snimanju. Ovoga puta je u filmu imao manji zadatak nego u seriji. Ima jednu scenu na kraju filma koja je bila malo zahtevnija, pa sam bila sa njim na snimanju tako da sam znala da je to dobro uradio - kaže Nada i otkriva šta je suflirala sinu dok se spremao za ulogu:

- Ja mu pomažem da savlada tekst i trudim se da ga uputim na pravi način, da se opusti i igra.

Glumci često ističu da ne bi voleli da im deca krenu istim putem, a Nada je istakla kakav je njen stav po pitanju njegove umetničke budućnosti:

- Moj je stav da je dug put pred njim, slušaću njegove želje i potrebe. Želim da bude srećan i ispunjen, čime god da se bude bavio - istakla je glumica, dok je Milutin imao spreman odgovor na pitanje šta mu se najviše dopada u svetu glume:

- Dopada mi se što se igram. Voleo bih da budem glumac i karatista.

Nada Macanković i njen suprug Bojan Janić dugo su priželjkivali proširenje porodice, a ta želja im se napokon ispunila proteklog leta. Naime, dobili su drugog sina Andriju, koji je uneo posebnu radost u njihov dom. Glumica je već jednom prilikom istakla da se i Milutin jako obradovao što je dobio brata, a sada je otkrio da li pomaže mami i tati oko bebe:

- Pomažem, obožavam svog batu - kratko je poručio maleni Milutin, dok je mama Nada potvrdila njegove tvrdnje:

- Milutin je pokazao da je već dovoljno veliki i zreo da razume da je bebi trenutno mnogo više potrebna mama nego njemu. On uživa u maženju sa bratom.

Uz to Nada je objasnila da vrlo lako uklapa sve obaveze, te da joj dolazak bebe ni malo nije poremetio svakodnevnicu:

- Nije mi ništa teško jer mi ogromna ljubav prema njima daje snagu za sve.

Nada Macanković
foto: Pritnsceen/Instagram

Kurir.rs/A.A./blic

Bonus video:

01:51

HRVATSKU VODITELJKU SVAŠTA SNAŠLO U OVOJ GODINI! Gušenje gasom u Zagrebu, smrt oca, a sad progovorila o RAZVODU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track