TUMOR JE NESTAO KASNIJE , VEROVALI VI MENI ILI NE: Srpska glumica prvi put o TEŠKOJ borbi sa opakom bolešću koju je dugo vodila
Foto: Printscreen/Instagram

lavica

TUMOR JE NESTAO KASNIJE , VEROVALI VI MENI ILI NE: Srpska glumica prvi put o TEŠKOJ borbi sa opakom bolešću koju je dugo vodila

Pop kultura -

Glumica Zinaida Dedakin je osoba koja gde god da se pojavi pleni svojim vedrim duhom.

Uvek ostavlja utisak vedre osobe, koja pleni osmehom sa kojim ide kroz život i sa kojim se izborila za svoje mesto u glumačkom svetu. Ali, javnosti je nepoznat detalj da je uspela da se izbori sa zdravstvenim problemima.

Tada se obratila za pomoć psihoterapeutu Marku Pešiću za kog kaže da joj je mnogo pomogao.

- Da, ja sam se razbolela. Ali kažem, toga više nema. Nisam više bolesna. Ali, ono što je najlepše u svemu tome, ko me je u svemu tome lečio? Lečili su me ljudi i ta njihova toplina. Verovala sma u "bele misli", ali znate, to je to naše ljudsko, dok ne doživite na svojoj koži to ne verujete. Moja deca su bila moji spasioci, porodica i prijatelji - ispričala je glumica, a potom dodala:

- Baš prijatelji, oni su mi izlečili tumor. Taj tumor je nestao, koji je inače bio veoma veliki. Bila je zakazana operacija. Da li neko veruje ili neveruje? Više se time i ne bavim. Moji prijatelji, ljubav i toplina su bukvalno istopili taj moj tumor. Njega nema godinama - ispričala je Zinaida u emisiji “Novo doba”.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

02:06

Dušica Jakovljević o svojim vezama sa mlađim muškarcima: Oni nemaju o čemu da pričaju sa MLADIM DEVOJKAMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track