SQUID GAME NIJE VIŠE NAJMRAČNIJA SERIJA: Novo južnokorejsko ostvarenje je totalni HIT i svi su poludeli za ovom jezivom pričom
Foto: Profimedia

dominacija

SQUID GAME NIJE VIŠE NAJMRAČNIJA SERIJA: Novo južnokorejsko ostvarenje je totalni HIT i svi su poludeli za ovom jezivom pričom

Pop kultura -

Nakon što su gledaoci poludeli za serijom "Squid Game", sve je više južnokorejskih serija i filmova našlo u centru pažnje pa tako i najnovija serija "Hellbound".

Netfliksova nova južnokorejska serija "Hellbound" nadmašila je čak i "Squid Game" kao najpopularnija serija na toj platformi.

Naime, analitička kompanija objavila je da je serija Hellbound bila najpopularnija televizijska serija na streaming platformi 20. novembra, samo dan nakon što je premijerno prikazana.

Ona je tako nadmašila "Squid Game", koji je bio na vrhu lestvice čak 46 dana za redom, a sada se nalazi na drugom mestu.

"Hellbound" je takođe došao na prvo mesto u regijama kao što su Južna Koreja, Meksiko i Belgija te među prva tri u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Nemačkoj.

Radnja serije smeštena je u glavnom gradu Južne Koreje, Seulu. Taj grad terorišu velika čudovišta od dima, a u centru priče nalazi se verska organizacija "Nova istina" koja preuzima kontrolu i počinje prenositi poruke čudovišta. U trenutku kada neko počne zapitkivati o njihovim idejama i porukama, vrlo brzo postane žrtva što izaziva haos u gradu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:52

Ivana Selakov i Mirza Selimović o planovima za Novu Godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track