NAŠ GLUMAC DOŽIVEO NEZGODU NA SNIMANJU SERIJE: Raša Bukvić se povredio na setu BESE, nije želeo da koristi DUBLERA
Foto: Zorana Jevtić

neprijatno

NAŠ GLUMAC DOŽIVEO NEZGODU NA SNIMANJU SERIJE: Raša Bukvić se povredio na setu BESE, nije želeo da koristi DUBLERA

Pop kultura -

Raša Bukvić povredio je vilicu na snimanju serije "Besa". Popularni glumac, koji u hit trileru igra glavnog junaka Uroša Perića, doživeo je nezgodu dok je snimao jednu od najzahtevnijih scena.

Radivoje Bukvić, Radivoje Raša Bukvić, Raša Bukvić
foto: Zorana Jevtić

- Serija obiluje atraktivnim akcionim scenama i naravno da je bilo i manjih povreda glumaca. Raša Bukvić je u sceni tuče u improvizovanom bazenu, u kom se nivo vode menjao, u jednom trenutku udario zube. Srećom, nije bilo ništa ozbiljno i uspeo je bez problema da završi snimanje - priča za Hit producentkinja ove serije Tea Korolija.

Sagovornica kaže da je veoma komplikovana bila i scena u kojoj Mima (Rale Milenković) ulazi u Perićevu kuću i mlatara pištoljem pred njegovom decom Unom (Milica Gojković) i Vidanom (Istok Šunter). - To je dramska i emotivna scena u kojoj Mima čeka Uroša u dnevnoj sobi i maltretira mu decu. Bilo je veoma zahtevno za rad i to smo snimali ceo dan, iako možda gledaocima tako ne deluje. I scena u kojoj Dardan Beriša (Arben Bajraktaraj) saopštava supruzi Teuti (Gresa Palaska) da im je ćerka poginula takođe je bila veoma iscrpljujuća - objašnjava Korolija.

Besa, Premijera serije
foto: Stefan Stojanović

Raša Bukvić kaže da u "Besi" nije želeo da koristi dublera. - Imao sam osećaj da mogu sam sve to da izvedem. Verovatno zbog toga što sam već imao susreta s tim žanrom u dosadašnjem radu, pa sam odlučio da mi nije potrebna zamena - priča Bukvić. I njegov kolega Miloš Timotijević odlično se snašao u ulozi inspektora Petrita Kocija. Glumac kaže da mu nije bio problem da u seriji govori tri jezika.

- Iskreno, nije mi to bio prvi put. Imao sam dosta uloga i na engleskom, italijanskom, pa čak i na albanskom. Moja prva profesionalna uloga bila je u filmu "Stršljen" i sve vreme sam govorio albanski. Rolu inspektora Kocija spremao sam mesec dana, toliko sam učio i sve replike na stranom jeziku. Albanski ne znam, već sam samo učio rečenice po zvučnosti - iskren je Timotijević. Glavne uloge u "Besi" igraju Raša Bukvić, Arben Bajraktaraj, Miloš Timotijević, Hana Selimović i Milan Marić.

Besa, Premijera serije
foto: Stefan Stojanović

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

09:21

NE ZANIMA ME POPULARNOST! Popularna glumica čezne za izazovom: TEK ME ČEKA ŽIVOTNA ULOGA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track