KLOI KARDAŠIJAN PONOVO IZIGRANA: Košarkar Tristan Tompson postaje otac TREĆI PUT, a evo sa kim je PREVARIO starletu!
Foto: Profimedia

nije prvi put

KLOI KARDAŠIJAN PONOVO IZIGRANA: Košarkar Tristan Tompson postaje otac TREĆI PUT, a evo sa kim je PREVARIO starletu!

Pop kultura -

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson, ponovo su se rastali, a po pisanju stranih medija, košarkaš će uskoro ponovo postati otac.

Naime, Tristan koji je Kloi prevario više puta, jednom čak i dok je bila u devetom mesecu trudnoće, će kako piše "Page Six" će uskoro dobiti treće dete, ali ne sa poznatom starletom.

Kloi Kardašijan, Tristan Tompson
foto: Profimedia

Treća prinova smeši se košarkašu, a ovaj put majka budućeg deteta je lični trener Marali Nikols.

Zanimljivo je da je u to vreme kanadski košarkaš još uvek je bio u vezi s Kloi, pripadnicom klana Kardašijan, s kojom ima ćerkicu Tru.

Kloi je iznenada raskinula vezu s košarkašem u aprilu ove godine nakon što su strani mediji objavili fotografije Tompsona kako ulazi u hotelsku sobu s tri devojke nakon lude zabave na Beverli Hilsu.

U emisiji "U korak sa Kardašijanovima", Kloi je otvoreno o progovorila o vezi s Tompsonom rekavši kako se on silno trudio da ponovno osvoji njeno poverenje te da je svesna da je on puno napredovao, ali je dodala i da ne može u potpunosti da mu veruje.

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Page Six

Bonus video:

00:13

SVAKO IMA SVOJU JELKU U PORODICI KARDAŠIJAN: Kim pokazala dosad NEVIĐENE delove LUKS ZDANJA, ali se njeni UKRASI nikom ne sviđaju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track