02:57

HARI ISKRENO O KOLEGAMA I PESMAMA! Prisetio se i prošlosti

NOSTALGIJA

DVADESETI VEK BIO JE GROZAN! Hari Mata Hari OTKRIO ISTINU o svojim PESMAMA, pa progovorio o KOLEGAMA

Pop kultura -

Hari Mata Hari jedan je od kantautora koji je poznati širom Balkana. Za Kurir televiziju otkrio je da li ima omiljenu pesmu.

Hari Mata HAri
foto: Kurir televizija

-Neke moje pesme su mi donosile neka dostojanstvena osećanja, kao što je to pesma "Lejla". Neke su donosile duboki naklon kolega kao što je to duet sa Ninom Badrić "Ne mogu ti reći što je tuga"- bio je iskren Hari i dodao:

- Ne mogu ja da kažem da mi je pesma "Baš ti lijepo stoje suze, lepša od "Kao domine", ili "Otkud ti kao sudbina".

Hari Mata HAri
foto: Kurir televizija

Za televiziju Kurir otkrio je da je kao dete odrastao uz Tozovca, Kiću Slabinca, Mišu Kovača. Više volim da hvalim njihove pesme nego svoje. KAsnije sam slušao Bijelo dugme, Indekse, Zdravka Čolića...- rekao je Hari.

Ističe da su mu 80-te godine bile najdraže, što se tiče njegove karijere.

- Bio bih tužan da nisam živeo osamdesetih u ovom veku, jer je grozan vek bio istorijski gledano. Te osamdesete su bar donele muziku, samo si morao da znaš da pevaš - prisetio se Hari.

Hari Mata HAri
foto: Kurir televizija

Podsetimo, karijeru je započeo sedamdesetih godina prošlog veka. Bio je član bendova Zov i Ambasador, a 1985. godine je osnovao grupu Hari Mata Hari, koja je od tada do danas (2019. godina) objavila 15 studijskih albuma, te skoro isto toliko singlova, kompilacija i lajv albuma. Prepoznatljiv je po hitovima „Kad dođe oktobar“, „Otkud ti k`o sudbina“, „Strah me da te volim“, „Prsten i zlatni lanac“, „Ja nemam snage da te ne volim“, „Azra“, „Kao domine“, „Baš ti lijepo stoje suze“ i drugima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:35

HARI MATA HARI SLAVI 60. ROĐENDAN, A NIKO NE BI REKAO: Peva Čoline i Šabanove HITOVE, a društvo mu pravi POZNATI VODITELJ! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track