MOJ DEKOLTE SVAKOG RAZBUDI Anđelka Prpić u CRNOM pripijenom uz telo kombinezonu mami uzdahe, a ovo je samo rekla o MUŠKARCIMA
Foto: ATA Images

iskrena

MOJ DEKOLTE SVAKOG RAZBUDI Anđelka Prpić u CRNOM pripijenom uz telo kombinezonu mami uzdahe, a ovo je samo rekla o MUŠKARCIMA

Pop kultura -

U ovoj godini glumicu Anđelku Pripić imali smo prilike da gledamo u tri televizijska ostvarenja, a ovih dana snima seriju “Šetnja sa lavom”, gde glumi novinarku i voditeljku Unu.

- Znate, kada nikada niste nastupili kao pevačica, treba vam mnogo više da shvatite kako je na toj velikoj sceni sa mikrofonom u ruci, na nastupima i tome slično. Isto važi i za ovo. Osim što je Una daleko od onog što sam ja radila kada su u pitanju televizijski formati. Ali svakako mi je blisko, kako iz mog iskustva, tako iz iskustva mojih prijatelja koji se bave televizijom.

Anđelka Prpić
foto: ATA Images

Znamo da ste privatno družite sa voditeljkom Marijom Kilibardom. Da li vam je ona pomagala za spremanje uloge?

- Jeste, naravno. Iako je ovo tek od nje daleko i nema veze sa Marijom. Ali mi je pomagala u akcentima, pripremama da moj izgovor zvuči više beogradski i tome slično. Uvek sesavetujem sa njom za bilo koju ulogu da je u pitanju, od vizuelne do unutrašnje pripreme.

Marija Kilibarda
foto: Damir Dervišagić

Novinarski svet je kažu sujetan. Koliko je vama bilo izazovno da dočarate taj momenat u seriji?

- Generalno Una je u toj seriji posvećena i fokusirana na svoju problematiku. Ne primećuje ta saplitanja oko sebe, odnosno ne tumači ih tako. S obzirom na to da doživljavam tu metamorfonu svog lika i dela, onda to drugo spada u zaplićak. Više joj nije ni važno tokom serije, da li izgleda ovako, hoće li umesto nje doći neko. Nekako se fokusira na sebe i vraća na sistem vrednosti koji je pravi, te uspeva da se ne bavim tim trivijalnim i nevažnim stvarima.

Da li postoji sujete u vašem poslu?

- Verujem da postoji kao u svakom drugom. Prosto nije ništa strano svim ljudima. Normalno je osećanje sa kojima treba da znate da se izborite. Svi ponekad pomislimo: “Jao što nisam ja, bilo bi lepo”, ali onda sami sa osobom popričate i kažete da će vaš trenutak doći. I na kraju da je zbog nečega dobro što je ovako kako je! Hvala Bogu nema takva iskustva na svojoj koži. Samo lepa iskustva nosim, koliko god to zvučilo kao utopija. Neka me zvezda čuva očigledno.

Anđelka Prpić
foto: ATA Images

Hoćemo li Andriju Miloševića videti ponovo da igra sa vama?

- Da, biće Andrija Milošević. Isto je podela u ovoj seriji. Tome se veoma radujem zato što će njemu ova uloga doći fino. Ne igra nešto što ste navikli da gledate od njega i naravno je uvek pojačanje u ekipi bingo.

Da li ste nakon razvoda dopustili nekom muškarcu da vam se približi?

- Mislim da smo ovde da pričamo o seriji “Šetnja sa lavom”, tako da hvala vam.

Moj dekolte može svakog da razbudi

Na pitanje da li bi njena dobra drugarica Marija Kilibarda aminovala modno izdanje u kojem je dekoltu u prvom planu, Anđelka je odgovorila:

- Ne znam da li bi ga aminovala? Šta fali mom dekoletu? Moj dekolte može da razbudi.

Anđelka Prpić
foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track