OVOG MUZIČARA JURILE ŽENE, A NJEGOVO SRCE JE PRIPALO NJOJ: Evo kako izgleda nekadašnji pevač Generacije 5, a ovo je njegova sestra
Foto: Printscreen/RTS

PROMENIO SE S GODINAMA

OVOG MUZIČARA JURILE ŽENE, A NJEGOVO SRCE JE PRIPALO NJOJ: Evo kako izgleda nekadašnji pevač Generacije 5, a ovo je njegova sestra

Pop kultura -

Goran Milošević je nekadašnji pevač grupe "Generacija 5" kog su žene obožavale.

Goran Milošević je osamdesetih važio za najlepšeg momka u Beogradu. Vozio je motor, bio je pevač grupe "Generacija 5" i za njim su, malo je reći, ludele devojke. On je frontmen Genreracije 5 bio od 1979. do 1982. godine.

Goran Milošević, Generacija 5
foto: Printscreen/Youtube

Milošević je još 1996. objavio prvi solistički album "Da li još misliš na mene", a tri godine kasnije usledila je popularna duetska pesma sa sestrom Slađanom, "Dosta suza".

Slađana Milosević
foto: Kurir televizija

Publika ga, ipak, najviše pamti iz perioda kad je bio pevač "Generacije 5". Nasledio je u čuvenom bendu Jovana Rašića na mestu frontmena i otpevao najznačajnije hitove iz njihove prve faze rada - "Ti samo budi dovoljno daleko", "Dolazim za pet minuta", "Dubler", "Ti i ja", "Umoran od svega", "Spakuj se, požuri", kao i originalne verziju balade "Šta ćemo sad nas dvoje", koju je devedesetih bend snimio i sa Đorđem Davidom.

Njegovo srce je tada zarobila jedna od najlepših žena u Beogradu - Jelena Tinska. Iako je bila starija od njega skoro deset godina i imala dvoje dece, njihovoj ljubavi ništa nije moglo da stane na put.

Pesmu "Ti samo budi dovoljno daleko" je posvetio upravo njoj. Mnogo su se voleli, ali i rastali jer je u njegovom krevet zatekla drugu devojku. Iako je on tvrdio da je nije prevario, pojašnjavajući da je tu samo prespavala stjuardesa, devojka od njegovog druga direktora aerodroma, Jelena mu nije verovala.

Goran Milošević
foto: Printscreen/Youtube

Danas, Goran koji ponosno gazi 7. deceniju i dalje piše pesme i peva, a malo njih zna da mu je umetnica i pevačica Slađana Milošević sestra.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:09

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE OPUŠTA U BAZENU! Ovaj pevač sve snimio, pa pokazao kako zajedno UŽIVAJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track