OVO JE POSLEDNJA FOTOGRAFIJA ČUVENE GLUMICE: Asistentkinja Beti Vajt podelila sliku koja je nastala samo 10 dana pre SMRTI
Foto: Printscreen

potresno

OVO JE POSLEDNJA FOTOGRAFIJA ČUVENE GLUMICE: Asistentkinja Beti Vajt podelila sliku koja je nastala samo 10 dana pre SMRTI

Pop kultura -

Slavna glumica Beti Vajt bi 17. januara napunila tačno 100 godina, ali preminula je 31. decembra. Njena smrt je ostavila u šoku mnoge poznate ličnosti. Njena asistentkinja se oglasila na glumičin rođendan.

Beti Vajt
foto: Profimedia

- Pozdrav svima, ovdje Kirsten, asistentkinja Beti Vajt. Na ovaj poseban dan, želim sa vama podeliti njenu fotografiju. Snimljena je 20. decembra prošle godine - napisala je juče na društvenim mrežama Kirsten. Ona je fotografiju objavio u čast Beti Vajt i njenog 100. rođendana kojeg nažalost nije dočekala.

- Verujem da je ovo jedna od njenih poslednjih fotografija. Bila je predivna i presrećna. Hvala svima koji će danas činiti dobre stvari i koji svijet čine boljim - dodala je.

Betty je preminula 31. decembra, nepune 3 nedelje pre svog stotog rođendana. Nedugo pre najavila je dokumentarni film o svom životu koji se premijerno prikazao u 900 američkih bioskopa na njen rođendan.

Uzrok smrti Beti Vajt "cerebrovaskularni insult", medicinski izraz za moždani udar ili gubitak dotoka krvi u mozak prouzrokovan ugruškom ili rupturom krvnih sudova, što je rezultiralo oštećenjem moždanog tkiva. U dokumentu Odeljenja za javno zdravstvo okruga Los Anđeles stoji da je moždani udar usledio šest dana pre glumičine smrti.

Izvori bliski glumici tvrde da je Vajt bila prisebna nakon moždanog udara te da je na kraju umrla mirno u snu, a to je potvrdio i Džef Vitjas, glumičin dugogodišnji agent i blizak prijatelj.

Beti Vajt
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:32

Meksička glumica Tania Mendoza izrešetana dok je čekala sina sa treninga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track