BIKOVIĆEVA BIVŠA STIGLA U SRBIJU! Evo zbog kog PEVAČA je Arina bila u Novom Sadu!
Foto: Printscreen/Instagram

poseta

BIKOVIĆEVA BIVŠA STIGLA U SRBIJU! Evo zbog kog PEVAČA je Arina bila u Novom Sadu!

Pop kultura -

Bivša devojka Miloša Bikovića, Arina Vološina stigla juče u Srbiju, a na posetu Novom Sadu odlučila se zbog jednog pevača. Ruska plesačica je na svom Instagram nalogu podelila fotografije koje svedoče o njenoj poseti našoj državi. Ona je obišla Novi Sad zato što je on rodni grad legendarnog pevača Đorđa Balaševića.

Miloš Biković, Arina Vološina
foto: Printscreen/Instagram

- Bilo mi je drago da posetim Novi Sad, rodno mesto velikog umetnika Đorđa Balaševića. Već prvi put kada sam čula njegovu pesmu dobila sam veliku želju da odem na njegov koncert, da čujem njegovu muziku uživo i osetim energiju koju on stvara. Nažalost, nekoliko meseci nakon toga on je premiuo. Njegove pesme traju zauvek, svaka p0esma, svaki stih, posebna je priča, koja prođe kroz dušu i srce i budi neverovatna osećanja - naisala je Aranina na početku svoje objave.

Miloš Biković, Arina Vološina
foto: Printskrin/Instagram

- Nisam nikad čula da iko stvara toliko zanimljive tekstove. Dodatna sreća mi je bila da takođe kroz njegovfe pesme učim i srpski jezik. Inspiracija i motivacija. Nadam se da ću nekad biti u mogućnosti da ostvarim bar jedan ples uz njegovu pesmu u njegovu čast.

Miloš Biković, Arina Vološina
foto: Zorana Jevtić, Instagram

Podsetimo, Arina je na svom Instagramu napisala detalje iz ljubavne veze u kojoj je bila sa našim poznatim glumcem Milošem Bikovićem, a oboje su istakli da se taj odnos nije završio na lep način.

Miloš Biković, Miodrag Radonjić
foto: Kurir televizija

kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:08

Miloš Biković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track