DOSADIŠE BOGU I NARODU! Stalno se ljube i pipkaju u javnosti, a sad pokazali kako se kupaju zajedno, a 1 stvar svima upala u oči!
Foto: Printscreen/Instagram

baš nemaju blama

DOSADIŠE BOGU I NARODU! Stalno se ljube i pipkaju u javnosti, a sad pokazali kako se kupaju zajedno, a 1 stvar svima upala u oči!

Pop kultura -

Glumica Megan Foks i muzičar Mašin Gan Keli privlače pažnju medija i publike od kada su zajedno, a to čine dosta često svojim neobičnim ponašanjem. Takođe, ne ustručavaju se da se ljube i pipkaju u javnosti, a fanovi im ponekad poruče da je previše i da preteruju.

Megan Foks, Mašin Gan Keli
foto: Profimedia

Vreme za odmor i opuštanje! Mašin Gan Keli i Megan Foks su dali uvid u svoj ritual kupanja i naravno da je preterano kao i uvek kada su oni u pitanju.

Glumica (35) poznata po ulozi u Transformersima je na Instagramu podelila kako se njih dvoje kupaju i to na potpuno novom nivou.

Megan Foks, Mašin Gan Keli, kupanje
foto: Printscreen/Instagram

Ne samo da su imali ruže razbacane po vodi, već je novopečeni par imao i odgovarajući pedikir, odnosno njihovi nokti na nogama su imali identičan lak.

Megan Foks, Mašin Gan Keli, kupanje
foto: Printscreen/Instagram

Dvojac je imao savršeno poliran par hromiranih noktiju za kameru, a cinici kažu da je to zato što muzičar ima svoju liniju lakova za nokte koje naplaćuje 20 dolara po bočici (oko 2100 dinara).

Glumica i pevač "Bloodi Valentine" doveli su svoju umetničku igru na naoktima na potpuno novi nivo, pošto su bukvalno stavili srebrni lančić na svoje prste maliće.

Zauvek zajedno, zar ne?! Očigledno su hteli da iskoriste svaku priliku za fotografisanje i da bi usavršili svoje usklađeno kretanje na crvenom tepihu.

Megan Foks, Mašin Gan Keli, kupanje
foto: Printscreen/Instagram

Koordinacija para ide dalje od situacije leve noge i desne noge. Njihova odeća - bilo da se radi o bojama, dezenima ili materijalima - se međusobno dopunjuje za skoro svaki izlazak. Dok Foks nikada ne razočara u modnom delu, ona je priznala je za New York Post u septembru 2021. da ona nije ta koja je glavna kada je reč o fantastičnoj modi para.

- On [Keli] uvek nosi nešto ludo, tako da sam pod velikim uticajem onoga što izvuče iz svog ormana - rekla je ona za magazin. Bilo da se radi o njihovim ružičastim kombinacijama na dodeli Bilbord muzičkih nagrada ili njihovim blistavim izgledima na MTV video i muzičkim nagradama, svakako postoji određeni stepen razmišljanja o tome da se njihova odeća uskladi.

Megan Foks
foto: Profimedia

- Nismo se nužno podudarali - rekla je Foks o njihovom izgledu na dodeli nagrada.

- Samo smo hteli da idemo zajedno, a onda su ljudi nekako odlučili da se poklapamo. Pretpostavljam da smo se ponekad bukvalno poklapali, ali to nije bila planirana stvar, jednostavno je tako - dodala je.

Mašin Gan Keli, Megan Foks
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

09:21

NE ZANIMA ME POPULARNOST! Popularna glumica čezne za izazovom: TEK ME ČEKA ŽIVOTNA ULOGA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track