LUNA ĐOGANI LUDELA I ZA SRPSKIM GLUMCEM: Pre Slobe i Marka sviđao joj se ovaj FRAJER, viđeni su tad na OVOM MESTU! (FOTO)
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

iz arhiva

LUNA ĐOGANI LUDELA I ZA SRPSKIM GLUMCEM: Pre Slobe i Marka sviđao joj se ovaj FRAJER, viđeni su tad na OVOM MESTU! (FOTO)

Pop kultura -

Luna Đogani često se nalazi u medijima i gotovo sve se zna o njenom privatnom životu. Poslednjih godina u srećnom braku je s Markom Miljkovićem. Međutim, kao tinejdžerka imala je nekoliko veza kratkog daha.

Njena prva "ozbiljna" veza je bila sa sinom poznate folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljkom Ražnatovićem, davne 2010. godine. Veljko i Luna su godinama bili prijatelji, što je preraslo u nešto više kada su se "smuvali" na jednoj žurci. Ipak, njihova ljubavna priča nije potrajala, te su Luna i Veljko ubrzo stavili tačku na svoj odnos.

veljko raznatovic
foto: Stefan Stojanović

Nakon toga, sledeća veza u kojoj je Luna bila, jeste sa manekenom i bivšim učesnikom rijaliti "Farma 6", Radetom Lazićem. Njih dvoje su objavljivali na Instagramu zajedničke video-klipove i fotografije iz Beča, gde Rade i danas živi, a jedno drugom su u komentarima ostavljali srca i poljupce.

Rade Lazić
foto: Sonja Spasić

Pre četiri godine se spekulisalo o tome da je Luna u vezi Srđanom Sarićem, momkom koji se uspešno bavi modelingom. On je od nje stariji osam godina. Njihova romansa je počela u teretani gde su se upoznali.

Najviše bure izazvala je Lunina romansa sa oženjenim Slobom Radanovićem.

Luna Đogani, Sloba Radanović
foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

U našoj arhivi pronašli smo njene fotografije u društvu glumca Draka Ivića na kojima su veoma bliski. One su nastale na jednoj modnoj reviji 2015. godine.

Luna Đogani, Darko Ivić
foto: Damir Dervišagić

Darko je jedan iz plejade mladih glumaca koje smo upoznali i zavoleli u filmu "Pored mene" Stevana Filipovića. Ulogu Tadije repriziraće i u nastavku ove sage. Izgleda da druženje s Lunom nije bilo na duge straze, kad ih posle nismo viđali zajedno.

Luna Đogani, Darko Ivić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Bonus video:

00:01

SUŠI MI SE CELO TELO! LUNA ĐOGANI ZABRINULA SVE FOTKAMA RANA NA USNAMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track