KALINA KOVAČEVIĆ ŽIVI SAMA S DVOJE DECE: Otkrila da li Ljiljana Blagojević čuva njene ćerke, a progovorila je i o udaji
Foto: ATA Images

ISKRENO

KALINA KOVAČEVIĆ ŽIVI SAMA S DVOJE DECE: Otkrila da li Ljiljana Blagojević čuva njene ćerke, a progovorila je i o udaji

Pop kultura -

Poznata glumica Kalina Kovačević priznaje da često pozove mamu Ljiljanu Blagojević kada treba da se pripaze ćerke Miona i Anika.

Kalina je fokusirana na pozorišne predstave, ali kada je slobodna svaki trenutak provodi sa ćerkama Mionom i Anikom. One su joj pokretači i daju joj vetar u leđa. Njene mezimice su centar sveta šarmantnoj glumici, pa kada mora da se rastane sa njima zbog poslovnih obaveza, kako kaže, uvek potraži pomoć od mame, Ljiljane Blagojević.

Ljiljana Blagojević
foto: Zorana Jevtić

- Kada imam obaveze, tu je baka servis uvek - kaže kroz osmeh Kalina, kojoj je drago što je reditelji u poslednje vreme često angažuju u epohama.

- Volim epohe. Prijaju mi - rekla je ona.

Na pitanje da li sada ide na kastinge za uloge u serijama i filmovima, Kalina odgovara:

Ljiljana Blagojević, Kalina Kovačević
foto: Dragan Kadić

- Drugačije je sada. Drugačije funkcionišu stvari. Postoje veliki kastinzi i kastinzi gde idu već afirmisani glumci gde reditelj ne može da se odluči između dve, tri glumice. I da, tada uvek idem, jer tako stvari funkicinišu. Ali na ove velike kastinge naravno da ne. Kada se dokažete i imate iza sebe karijeru kakvu ja imam to zaista nije potrebno.

Kalina je ranije istakla da smatra kako u Srbiji žene koje imaju decu etiketiraju da moraju da se udaju.

- Nisam udata. To je neverovatno, u Srbiji kada rodite vanbračno dete vas etiketiraju da morate da se udate. Ne vidim razlog zašto mi koji nismo venčani, a imamo decu, moramo da budemo u braku. Iz prvog braka, jednog jedinog koji sam imala, rodila sam Mionu, iz druge zajednice vanbračne sam rodila Aniku - rekla je Kalina.

Kalina Kovačević
foto: Dragan Kadić

- Sama živim sa dvoje dece i nije mi jasno zašto bih morala da budem udata i da imam supruga. Ne, nemam i mnogo sam srećna sa dve ćerkice - rekla je ona tada u emisiji “Šok tok” i dodala:

- Ne pričam o svom privatnom životu, nikad nisam ni pričala, jer smatram da on nije nešto posebno zanimljiv. S obzirom na to da se bavim javnim životom volela bih da ukazujem na druge stvari, ne da iznosim svoj prljav veš.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:22

ŽENE, ZAŠTO SEBI OVO RADITE? FUJ: Kalina Kovačević isprobala filtere, izmenila lice, pa pokazala kako ZAISTA IZGLEDA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track