RAŠČUPAN I NAMRŠTEN: Slavnog glumca smo JEDVA PREPOZNALI koliko se ZAPUSTIO, ali njegova PREZGODNA DEVOJKA ne skida pogled s njega
Foto: Profimedia

PAPARACO

RAŠČUPAN I NAMRŠTEN: Slavnog glumca smo JEDVA PREPOZNALI koliko se ZAPUSTIO, ali njegova PREZGODNA DEVOJKA ne skida pogled s njega

Pop kultura -

Glumac Džona Hil trenutno uživa na Havajima sa svojom izabranicom Sarom Brejdi, gde su ih snimili tamošnji paparaci.

Čini se da se slavni glumac na odmoru opustio u svakom smislu, s obzirom na to da na najnovijim fotografijama ne izgleda nimalo reprezentativno. Štaviše, teško je i prepoznati ga jer ima raščupanu blajhanu kosu i neurednu bradu, a kako je uhvaćen na plaži, možemo videti i njegove mnogbrojne tetovaže.

Džona Hil
foto: Profimedia

Ipak, čini se da njegovo zapušteno izdanje ni najmanje ne smeta njegovoj prezgodnoj devojci, koja je inače surferka, jer na plaži nije prestajala da ga dodiruje i lupa po zadnjici.

Džona i Hil i njegova trenutna izabranica Sara Brejdi prvi put su se u javnosti pojavili na premijeri filma "Don't Look Up", koji je u trci za Oskara i nominovan je u čak nekoliko kategorija, uključujući i onu najvažniju - za najbolji film.

Džona Hil
foto: Profimedia

Džona u filmu glumi sina američke predsednice, koju tumači Meril Strip, a glavne uloge igraju Leonardo Dikaprio i Dženifer Lorens.

Inače, Hil je od početka karijere privlačio pažnju svojim fizičkim izgledom i često je zbog uloga naglo gubio i dobijao kilograme.

(Kurir.rs/ L.S.)

Bonus video:

02:30

NAŠ GLUMAC SNIMA ITALIJANSKU SERIJU: Obišao Milano, Sardiniju i Rim, ima samo jedan ZAKLJUČAK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track