NOVA ŽRTVA S*KSUALNOG ZLOSTAVLJANJA: Bivša saradnica optužila SLAVNOG REPERA, iznela GNUSNE DETALJE
Foto: Profimedia

JEZIVO

NOVA ŽRTVA S*KSUALNOG ZLOSTAVLJANJA: Bivša saradnica optužila SLAVNOG REPERA, iznela GNUSNE DETALJE

Pop kultura -

Žena koja kaže da je redovno radila kao plesna pratnja repera Snupa Doga i njegovog suradnika Dona Medžika Žuana sada ih tuži uz tvrdnje da su je seksualno napastvovali pre skoro deset godina.

Anonimna žrtva podnela je tužbu Saveznom sudu u Los Anđelesu, tvrdeći da su se navodni napadi repera i njegovog prijatelja dogodili ubrzo nakon što je prisustvovala koncertu Snupa Doga u "Club Heat Ultra Lounge" u Kaliforniji, u maju 2013. godine, prenosi "Rolling Stone".

SNUP DOG

Kako se navodi u tužbi, ona je navodno napastvovana nakon što je prihvatila prevoz kući od Dona Medžika, čije je pravo ime Donald Kembel, i završila u njegovoj rezidenciji protiv svoje volje. Tvrdi da ju je Kembel napao u rezidenciji kada je "izvadio polni organ iz svojih pantalona" i "više puta ga gurnuo u njena usta".

Žrtva tvrdi da je Kembel kasnije zahtevao da ga prati u studio za snimanje, gde je Snup Dog navodno snimao svoju televizijsku seriju, "Snoop Dogg's Double G News Network". Navodno joj je bilo loše i koristila je kupatilo u studiju, kada je Snup Dog neočekivano ušao u sobu, zatvorio vrata, uhvatio je za rame i primorao je na oralni seks.

Don Medžik Žuan
foto: Profimedia

Ovo mu nije prva tužba za seksualno zlostavljanje

Primetivši njeno gađenje, reper je tada navodno "nastavio da masturbira i ejakulirao na gornji deo prsa i vrat žrtve". Zatim je navodno rekao:

"Doneću ti nešto čime ćeš se obrisati" i ostavio je "poniženu, prestravljenu i uspaničenu" u kupatilu.

Izvor blizak Snupu Dogu navodno je rekao TMZ-u da je navodna žrtva namerno podnela tužbu uoči Super Bowl-a ovog vikenda jer bi reper trebao da nastupi na poluvremenu. Žena tvrdi da nije odmah prijavila navodne napade jer je "razmišljala o sigurnosti svog posla". Tvrdi da je nekoliko godina radila za razne firme u reperovom vlasništvu ili povezane s njim.

Snupa Doga prethodno je optužila šminkerka Kajli Bel, koja je navela da su je reper i članovi njegove pratnje seksualno napastvovali 2003. Nedugo pre nego što je podnela tužbu, Snup je tužio Bel zbog iznude. Bel je kasnije odustala od tužbe, objasnivši u izjavi da je "stvar rešena sporazumno".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:19

ŽRTVA NIKAD NIJE KRIVA! Psihoterapeut Aleksandra Đurić o zlostavljenima: U patrijarhalnim sredinama žrve se omalovažavaju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track