DANICA RISTOVSKI 10 DANA PRE VESTI O RAZVODU NAGOVESTILA KRAH BRAKA? Evo šta je odgovorila na pitanje o MUŽU!
Foto: Damir Dervišagić

POSLE 42 GODINE

DANICA RISTOVSKI 10 DANA PRE VESTI O RAZVODU NAGOVESTILA KRAH BRAKA? Evo šta je odgovorila na pitanje o MUŽU!

Pop kultura -

Glumački par Danica i Lazar Ristovski odlučili su da se razvedu nakon 42 godine braka, a samo 10 dana pre nego što je ova vest dospela u javnost, glumica je u programu uživo upitana za supruga. Njen odgovor tom prilikom mogao je naslutiti da u njihovom odnosu stvari ne funkcionišu najbolje.

Danicu Ristovski publika već dve godine gledao kao Lilu u seriji "Igra sudbine", a upravo tim povodom glumica je gostovala na TV "Prva" u specijalnoj emisiji posvećenoj kraju druge i početku treće sezone pomenute serije.

Danica Ristovski
foto: Dragana Udovičić

Voditelj emisije Miloš Urošević tada je upitao Danicu da li postoji šansa da i njen suprug Lazar Ristovski zaigra u "Igri sudbine".

- Pa, to biste morali njega da pitate - kratko i odsečno je odgovorila glumica, a voditelj je još jednom postavio pitanje.

- Ali evo pitam vas, pošto scenarista Žarko Jokanović voli da pravi te porodične zaplete - rekao je voditelj.

Lazar Ristovski
foto: Damir Dervišagić

- Ne znam, to zaista morate njega da pitate - ponovila je Danica, stavljajući do znanja da ne želi da govori na temu braka i supruga Lazara.

Podsetimo, vest o razvodu poznatog glumačkog para u javnost je dospela sinoć.

Imajući u vidu da su važili za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na javnoj sceni Srbije, teško je i pretpostaviti šta bi mogao biti uzrok razlaza dvoje renomiranih glumaca, piše "Gloria".

- Nismo se razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca - izjavio je Lazar u ekskluzivnoj ispovesti za pomenuti magazin.

(Kurir/ Blic)

Bonus video:

08:39

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track