BEŽI OD JAVNOSTI I VELIKI JE AVANTURISTA: Tajanstveni sin Darka Rundeka ima PET IMENA i bavi se poslom koji nema veze S MUZIKOM
Foto: Dragana Udovičić

NASLEDNIK

BEŽI OD JAVNOSTI I VELIKI JE AVANTURISTA: Tajanstveni sin Darka Rundeka ima PET IMENA i bavi se poslom koji nema veze S MUZIKOM

Pop kultura -

Legendarni muzičar Darko Rundek jedno je od imena koja su obeležila ove prostore. Međutim, iako je mnogima poznato da ovaj roker ima svog naslednika, malo ko zna kako on danas izgleda.

Darko Rundek i njegova životna ljubav, rediteljka Sanda Hržić, imaju sina koji svojom tajanstvenošću intrigira javnost.

Darko Rundek, Beer fest
foto: Dragana Udovičić

Sa čak pet imena, njihov sin David Vid Dimitrije Sebastijan Viktor rođen je u Parizu 1991. godine, jer su se Sanda i Rundek malo pre njegovog rođenja tamo preselili.

David danas ima 31 godinu. Iako je s ocem često išao na njegove koncerte, javni život nikada ga nije zanimao, pa tako beži i od društvenih mreža.

Iako je nekada na njima objavljivao sadržaje, danas su jedino uspomene ono što se može naći na njegovim profilima, a jedna od njegovih najnovijih fotografija je objavljena 2020. godine.

Roditelje nije sledio kada je reč o karijeri, ali od njih je nasledio neverovatan dar - avanturistički duh kojim neprestano ostavlja tragove za sobom.

David živi okružen prirodom, svira nekoliko instrumenata, a zanimaju ga permakulturne farme po svetu. Bio je član francuske organizacije starih zanata srednjeg veka, a javnosti je poznato da je svojevremeno s ekipom na jedrilici preplovio Atlantik.

Darko Rundek, Beer fest
foto: Dragana Udovičić

Ponosni otac ni ranije nije skrivao da podržava svog sina.

"On je svoj zanat izučio i ispunio tu neku svoju poslednju obavezu prema nama. Svašta je naučio - i da radi s metalom i o permakulturi, kuvanju, muzici… putuje i uči. Kad se čujemo, uvek mi prvo kaže šta je novo naučio", rekao je jednom prilikom Rundek i dodao kako njegov sin ne planira da se profesionalno bavi muzikom.

Rundek je, podsećamo, završio režiju na Akademiji za dramsku umjetnost u Zagrebu, a uspehe je nizao kao frontmen grupe Haustor, te u svojoj solo karijeri. On i Sanda danas žive aktivističkim životom, a njihova ekološka osvešćenost fascinira javnost.

Darko Rundek
foto: Dragan Kadić

Dobar deo godine provode na Braču, baveći se vrtlarstvom i mediteranskom kulturom, a kada je tu, često im se pridruži i sin.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:10

ŠERBEDŽIJA OTKRIO DETALJ O SVOM ŽIVOTU KOJI NIKO NIJE ZNAO: Za Kurir ispričao da nije želeo da se bavi glumom, razotkrio i zašto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track