EVO ŠTA RADI DANICA RISTOVSKI POSLE RAZVODA OD POZNATOG GLUMCA Isplivale fotografije na kojima nije sama: Sa njom je NAJLEPŠE!
Foto: Dragan Kadić

podrška

EVO ŠTA RADI DANICA RISTOVSKI POSLE RAZVODA OD POZNATOG GLUMCA Isplivale fotografije na kojima nije sama: Sa njom je NAJLEPŠE!

Pop kultura -

Medijima je odjeknula vest o razvodu Danice i Lazara Ristovskog, glumačkog para koji je bio u ljubavi 42 godine. Ovo je potvrdio i sam glumac, koji je u velikoj ispovesti otkrio da razlog rastanka od višedecenijske supruge nije treća osoba.

Lazar Ristovski, Danica Ristovski
foto: Damir Dervišagić

Kako je objasnio u ispovesti za magazin "Gloria", procenivši da su potrošili energiju koja ih je decenijama vezivala, shvatili su da je dostojanstveni razlaz najbolje rešenje.

I dok je Ristovski spakovao kofere i otišao u Crnu Goru, gde vreme provodi u njihovoj kući i na brodu u Glavatičićima kod Kotora, Danica se okrenula prijateljima sa kojima igra u popularnoj seriji "Igra sudbine".

Glumica Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović objavili su na svom Instagram profilu fotografije sa njom.

- Najlepše je sa mojom Danom - napisala je Milica Milša.

- Naša Danica, zvezda i drugarica - poručio je Žarko uz fotku sa snimanja.

Da podsetimo, Danica i Lazar su se upoznali na prvoj godini glume, sa osmehom se podsetila lepa glumica i otkrila da se zaljubila u njegov šarm i lepotu. Venčali su se 1980. godine. Par se razišao dostojanstveno i ostali su u dobrim odnosima, a imovinu će ostaviti deci.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track