JOVANA STOJILJKOVIĆ I GORAN BOGDAN PRVI PUT ZAJEDNO NA EKRANU NAKON OZVANIČENJA VEZE: Večeras počinje serija PODRUČJE BEZ SIGNALA
Foto: Nemanja Nikolić

NOVA SERIJA JE STIGLA

JOVANA STOJILJKOVIĆ I GORAN BOGDAN PRVI PUT ZAJEDNO NA EKRANU NAKON OZVANIČENJA VEZE: Večeras počinje serija PODRUČJE BEZ SIGNALA

Pop kultura -

Prva epizoda regionalne hit serije "Područje bez signala" biće emitovana večeras od 20 časova na RTS-u. Serija je rađena u saradnji Hrvatske, Slovenije i Srbije, a na najznačajnijem festivalu TV serija u Lilu "Serias Mania 2021" u konkurenciji od 60 ostvarenja iz celog sveta, osvojila je Grand Prix za najbolju seriju u programu International Panorama, kao i nagradu publike na "Seriencamp" festivalu u Minhenu.

Područje bez signala
foto: Promo RTS

Kroz šest epizoda, od kojih svaka nosi ime jednog od šest glavnih likova, i prikazana je iz njihove vizure, pratimo dolazak glavnih likova Olega i Nikole u zabačeni, učmali gradić Nuštin, koji je nekada bio industrijsko središte.

Kako bi klijentu iz Magreba isporučili turbinu koja se više nigde ne proizvodi, njih dvojica moraju da obnove davno zatvorenu fabriku. Kada gradić živne i meštani radom povrate izgubljeno dostojanstvo i nadu, klijent nestane i turbina ostaje bez kupca. Ipak, ni Nikola, ni Oleg, ni radnici više nisu spremni da odustanu...

Područje bez signala
foto: Promo RTS

U seriji su ponovo partneri Goran Bogdan i Jovana Stojiljković. Par je tek nedavno ozvaničio vezu nakon priča da su obnovili romansu. Iako su u ljubavnoj vezi od 2017, nakon što su se upoznali na snimanju domaće serije "Senke nad Balkanom", to je bio jedini put da su zajedno glumili - sve do sadašnjeg ostvarenja "Područja bez signala".

Područje bez signala
foto: Promo RTS

Pored njih u seriji glavne uloge imaju i Rene Bitorajac, Krešimir Mikić, Izudin Bajrović i Tihana Lazović, a imaćemo prilike da vidimo Slavka Štimca, Lanu Barić, Milenu Zupančič, Stipu Radoju, Anđelu Ramljak, Marka Mandića, Gorana Markovića i brojne druge.

Područje bez signala
foto: Promo RTS

Reditelj serije je Dalibor Matanić, scenaristi su Hana Jušić, Milan F. Živković i Jelena Paljan, producentkinja Ankica Jurić Tilić. Serija je nastala prema istoimenom romanu Roberta Perišića koji je do sada izdat u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, SAD, Francuskoj i Velikoj Britaniji, a proizvela ju je zagrebačka "Kinorama" u koprodukciji sa slovenačkom produkcijskom kućom "Perfo", srpskom "Sense Production" i finskom "Citizen Jane", a prava su otkupile slovenačka televizija Pro Plus i Radio-televizija Srbije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track