MOLIM SE ZA LJUDE, TU SMO DA POMOGNEMO IZBEGLICAMA: Oglasila se Anđelina Džoli o stanju u Ukrajini, imala je da poruči samo JEDNO
Foto: Profimedia

iskreno

MOLIM SE ZA LJUDE, TU SMO DA POMOGNEMO IZBEGLICAMA: Oglasila se Anđelina Džoli o stanju u Ukrajini, imala je da poruči samo JEDNO

Pop kultura -

Holivudska glumica Anđelina Džoli poznata je kao neko ko se dugo bavi humanitarnim radom i pomaganjem naroda koji živi u ugroženim delovima planete.

Ona je takođe i veliki borac za ljudska prava, zbog čega nije ostala imuna na trenutno stanje u Ukrajini.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Ona se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu, gde je dala svoj stav i sud o ruskoj invaziji na Ukrajinu.

"Poput mnogih od vas, molim se za ljude u Ukrajini. Moj fokus, kao i fokus mojih kolega iz UNHCR-a je napraviti sve što je moguće da se osiguraju zaštita i osnovna ljudska prava raseljenih ljudi i izbeglica u regionu", napisala je glumica, i dodala:

"Već smo videli izveštaje o žrtvama i ljudima koji su počeli da beže iz svojih domova tražeći sigurnost. Prerano je da znamo šta će se dogoditi, ali značaj ovog trenutka ne može se prenaglasiti", smatra Anđelina.

Podsetimo, Anđelina je prvi put je svedočila humanitarnoj krizi dok je snimala film "Tomb Raider" 2001. godine u ratom razorenoj Kambodži.

Izbeglički kamp, Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Tokom poslednjih nekoliko godina, posećivala je izbegličke kampove širom sveta, a donirala je milione dolara u dobrotvorne svrhe.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:52

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track