JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA JEDVA POMERA LICE OD BOTOKSA: Prošetala crvenim tepihom s mužem, a JEDAN DETALJ se posebno izdvojio
Foto: Profimedia

GLAMUROZNO

JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA JEDVA POMERA LICE OD BOTOKSA: Prošetala crvenim tepihom s mužem, a JEDAN DETALJ se posebno izdvojio

Pop kultura -

Pre dve večeri održana je 28. dodela nagrada Udruženja filmskih glumaca (SAG), a crvenim tepihom su prošetale neke od najvećih svetskih zvezda današnjice.

Između ostalih, tu su bili i Nikol Kidman i Kit Urban, koji su pokazali zbog čega su jedan od omiljenijih parova u svetu slavnih.

Poznata glumica i kantri muzičar zaljubljeno su se gledali i razmenjivali nežne dodire i poljupce dok su pozirali na crvenom tepihu.

Nikol Kidman je istakla svoju vitku figuru elegantnom, crnom, baršunastom haljinom sa mašnom na kragni, koja naglašava pravi šik starog Holivuda. Jednostavno, ali tako efektno, zar ne?

Kit Urban, Nikol Kidman
foto: Profimedia

Ipak, ono što posebno upada u oči je to da se glumica poprilično izdeformisala od botoksa i raznih estetskih zahvata, te gotovo da ne može ni da pomeri facijalne mišiće.

Njen glamurozni izgled dodatno je naglasila i šminka koja je podrazumevala jarko crveni ruž, dok je plavu kosu uredila neobaveznim talasima koji su se savršeno uklapali u celu kombinaciju. Njen suprug je nosio crno odelo od somota i kravatu sa srebrnim nitnama.

Podsetimo, par je u braku od 2006. godine i imaju dve ćerke, a prošlog meseca Nikol je otkrila tajnu svog srećnog braka.

"Mi smo mešavina i veoma dobro idemo jedno uz drugo. Neverovatno sam srećna što sam ga upoznala, a upoznala sam ga kasnije u životu i to je bila najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Taj čovek je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila", rekla je oskarovka za CBS Mornings.

(Kurir.rs/ Blic Žena)

Bonus video:

01:27

GLUMICA, MANEKENKA I MODEL! Jagoda ima ČETVORO DECE, a izgleda SAVRŠENO! Snajka oduševila žiri ŽENA ZMAJ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track