KRST OKO VRATA I POLUGOLA ZADNJICA U PRVOM PLANU: Fanovi ZGROŽENI! Poručili Madoni da prestane da se BLAMIRA: Prestara si za to!
Foto: Profimedia

NEČUVENO

KRST OKO VRATA I POLUGOLA ZADNJICA U PRVOM PLANU: Fanovi ZGROŽENI! Poručili Madoni da prestane da se BLAMIRA: Prestara si za to!

Pop kultura -

Popularna pevačica Madona u svetu muzike je jako dugo, a njena muzika svakako je vanvremenska.

Ipak, za razliku od muzike, Madona ipak nije zamrznuta u vremenu, već sa godinama, koliko god se trudila da se to ne primeti, stari i menja se. Proces starenja sasvim je normalan i mnogi se protiv toga bore, ali je pevačica u toj borbi i više nego preterala.

Naime, kraljica pop muzike objavila je na društvenoj mreži fotografije na kojima nosi kožni šorts i majicu, što je upotpunila ogrlicama s priveskom u obliku krsta, ali i one na kojima je njena praktično gola zadnjica u prvom planu.

Fanovi, koji je godinama prate i vole, osudili su njen izgled i ponašanje, što zbog godina koje ima, što zbog činjenica da se preterano trudi da veštački sačuva mladost. Bezbrojni negativni komentari upućuju da nije primereno to što radi i da bi sa svojih više od 60 godina trebalo da se ponaša normalnije.

- Prestara si za ovo, izbriši to - glasili su neki od komentara njenih pratitelja sa društvenih mreža.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:12

Ceca na pustom ostrvu: Pevačica prošetala atribute na Maldivima, nema ni trunku Šminke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track