KAO DETENCE OD 18 GODINA, BAŠ SAM SE POTRESLA: Sari Jo je OVA koleginica uputila NAJVEĆU UVREDU, a evo u kakvim su odnosima DANAS
Foto: Nemanja Nikolić

sasekla joj krila

KAO DETENCE OD 18 GODINA, BAŠ SAM SE POTRESLA: Sari Jo je OVA koleginica uputila NAJVEĆU UVREDU, a evo u kakvim su odnosima DANAS

Pop kultura -

Pevačica Sara Jovanović, za koju je javnost prvi put čula kada je pre deset godina učestvovala u muzičkom takmičenju "Prvi glas Srbije", gostovala je pre par dana u emisiji "AmiG Show", i tada je otkrila detalje o svojoj karijeri za koje je malo ko znao.

Naime, na pitanje voditelja koja koleginica sa javne scene joj je uputila najveću uvredu u karijeri, Sara Jo se nije mnogo razmišljala, a njen odgovor je iznenadio sve.

Sara Jo
foto: Printscreen/Ami Dži šou

"Najboljnije situacije definitivno su bile na početku karijere. Da, imala sam jednu koleginicu, ali smo to već razrešile" rekla je Sara, i dodala:

"Pred kraj takmičenja u 'Prvom glasu Srbije' izvela sam pesmu Aleksandre Radović i ta koleginica se oglasila na Tviteru na ne baš tako sjajan način. A ja kao detence od nekih osamnaest godina sam se baš, baš potresla", objasnila je Sara, i otkrila da se radi o Mariji Šerifović.

Marija Šerifović
foto: Printskrin/Jutjub

"Pevanje nije bilo dobro, nisi uspela da skineš Aleksandrinu boju glasa", oštro joj je poručila tad Marija.

Ipak, stvari su se brzo promenile. Sara Jo i Marija Šerifović su izgladile ovu situaciju, a o tome koliko su sada u dobrim odnosima govori i činjenica da je Marija Saru javno podržala tokom sinoćnjeg nastupa na izboru za pesmu Evrovizije.

Podsetimo, Marija Šerifović i Sara Jovanović su čak nastupale zajedno ispred Skupštine uoči dočeka Nove godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:01

Sara Jo pred nastup na pesmi Evrovizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track