BUBA KORELI SE OBRATIO SARI JO PRVI PUT POSLE MEDIJSKOG RATA: Reper jednim potezom otkrio ŠTA MISLI o njenoj pesmi za Evroviziju
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

FINALE SAMO ŠTO NIJE

BUBA KORELI SE OBRATIO SARI JO PRVI PUT POSLE MEDIJSKOG RATA: Reper jednim potezom otkrio ŠTA MISLI o njenoj pesmi za Evroviziju

Pop kultura -

Verbalni rat pevačice Sare Jo i repera Bube Korelija po svemu sudeći je prošlost, o čemu svedoči i najnoviji potez muzičara iz Sarajeva.

Naime, Buba Koreli je ispod poslednje Instagram objave mlade pevačice, koja se plasirala u finale festivala "Pesma za Evroviziju 22" ostavio komentar koji ostavlja utisak da su se strasti među njima smirile, te da je njihov medijski rat prošlost.

Sara Jo, Buba Koreli
foto: Printscreen/ Instagram

Reper je pevačici uputio podršku u vidu emotikona u obliku vatre ispod objave na kojoj je ona napisala "Idemo do Edena", što je stih njene pesme "Bruji čaršija", s kojom pretenduje da predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu.

Beovizija 2022., drugo polufinalno veče, Sara Jo, Sara Jovanović
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, medijski rat između Bube Korelija i Sare Jo je izbio krajem prošle godine, kada je reper, odgovarajući na pitanja svojih fanova, izjavio da je diskutabilno da li je Sara Jo velika zvezda.

Buba Koreli
foto: Printscreen

Ubrzo mu je pevačica odgovorila video snimkom na kome jede ćevap uz komentar da misli da je bolje da ne pričamo o veličinama, aludirajući na njegovu muškost.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:01

Sara Jo pred nastup na pesmi Evrovizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track