ZDRAVKO ČOLIĆ, DODIK, KEJT MIDLTON I KRAJIŠNICI: Mreže pleplavljene URNEBESNIM montažama o Konstrakti! Nasmejaće vas DO SUZA
Foto: Profimedia, Beta Tomislav Busljeta, Damir Dervišagić

HIT

ZDRAVKO ČOLIĆ, DODIK, KEJT MIDLTON I KRAJIŠNICI: Mreže pleplavljene URNEBESNIM montažama o Konstrakti! Nasmejaće vas DO SUZA

Pop kultura -

Otkako je izabrana za srpsku predstavnicu na Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta glavna je tema domaći, regionalnih, pa i svetskih medija. Ništa manje nije ni na društvenim mrežama, koje su preplavljene "Umetnicom koja mora biti zdrava".

Na mrežama se tako može naći bezbroj simpatičnih i duhovitih montaža koje imaju veze s Konstraktinom pesmom i njenim celokupnim nastupom na Pesmi za Evroviziju.

Očekivano, najviše je onih koji se tiču Megan Markl i njene zdrave kose, te su možda i najsmešnije one montaže gde se britanska kraljica Elizabeta pita koja li je tajna zdrave kose Megan Markl.

Gde je kraljica, tu je i vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, koja je tehnički jetrva Megan Markl.

Konstrakta je nekima bila inspiracija i da je naprave paralelu sa zdravstvenim sistemom, s obzirom na to da pesma "In corpore sano" između ostalog o tome i govori, a i sama umetnica kao kostim nosi medicinsku uniformu.

Neki su je čak uporedili i sa Zdravkom Čolićem i njegovim stihom "Čija je ono zvezda", uz prepoznatljiv deo njene koreografije s dlanovima u vazduhu.

Na spisku duhovitih objava na temu Konstrakte i pesme koja će nas predstavljati na Evroviziji našla se i montaža na kojoj se nalazi legendarni Bata Živojinović i čuvena scena iz "Otpisanih" u kojoj glumac pere ruke.

Jedna od najzanimljivijih objava koje se tiču Konstrakte i pesme "In corpore sano" je izvedba ove numere u krajiškom maniru.

00:14

Ovako zvuči Konstrakta u izvedbi Krajišnika

Naime, jedan korisnik TikToka otpevao je pesmu "In corpore sano" onako kako bi to Krajišnici, i tako postao hit na društvenim mrežama.

Ultimativni pobednik je Milorad Dodik i montaža u kojoj on uz muzičku podlogu igra i aplaudira dok se čuju stihovi "Biti zdrava, biti zdrava".

(Kurir.rs/ L.S.)

Bonus video:

02:45

Prva Konstraktina izjava nakon pobede

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track