ANDRIJA MILOŠEVIĆ PONOVO OBORIO SA NOGU CELU SRBIJU! Glumac na spektakularan način čestitao damama 8. mart: Živele žene! (FOTO)
Foto: Promo

fenomenalno

ANDRIJA MILOŠEVIĆ PONOVO OBORIO SA NOGU CELU SRBIJU! Glumac na spektakularan način čestitao damama 8. mart: Živele žene! (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Andrija Milošević poznat je svima po svom fantastičnom smislu za humor koji mnoge ostavlja bez teksta i dovodi do suznih očiju od smeha.

Naime, glumac je rešio da se oglasi povodom dana žena, koji je za njega ove godine posebno bitan jer mu je izabranica Aleksandra Tomić 25. februara na svet donela sina Relju.

Milošević je pokazao koliko ceni žene slikom na instagramu koje je mnoge oduševila. On je stavio maramu oko glave, ženske naočare za sunce na oči i roze ruž na usne, a u opisu slike čestitao ženama 8. mart rečima:

- Srećan 8.mart drage moje kraljice !! Živele žene ! Živelo strpljenje i ljubav ! Živela vaša snažna srca ! Živele vaše žilave ruke ! Živela vaša neuništiva snaga ! Živela vaša vatrena ljubav ! Živela duša od koje ste sazdane !

Andrijina poruka, kao i slika, oduševila je mnoge pripadnice nežnijeg pola, te su u komentarima pljuštale zahvalnice, ali i pohvale na račun glumca.

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track