J*** MATER, ŠTA ĆU SAD?! Konstraktina HIT reakcija odmah nakon pobede NASMEJALA SRBIJU do suza: Nije mogla da se suzdrži! (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

genijalna reakcija

J*** MATER, ŠTA ĆU SAD?! Konstraktina HIT reakcija odmah nakon pobede NASMEJALA SRBIJU do suza: Nije mogla da se suzdrži! (VIDEO)

Pop kultura -

Kada smo ispunjeni velikom količinom različitih i veoma jakih emocija neretko se desi da nam popuste kočnice i da odreagujemo onako kako inače ne bismo.

Baš to se desilo pevačici Ani Đurić Konstrakti, koja je na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" predstavila svoju pesmu "In corpore sano". Naime, pevačica nije bila jedan od favorita, te se jako iznenadila kada su voditelji programa otkrili da je upravo ona odnela prvo mesto na takmičenju.

Ana Đurić, Konstrakta
foto: Nenad Kostić

Sigurno da je tu, osim iznenađenja, bilo i mnogo sreće, euforije, pa i straha, s obzirom da se pevačica nije dugo pojavljivala na sceni da primi nagradu. Sa druge strane, danas, tri dana od pobede ove pevačice, isplivao je hit snimak koji potvrđuje da pevačica nije bila spremna za pobedu.

Kada su voditelji izgovorili njeno ime i reč pobeda u istoj rečenici, svi su se skupili oko nje da joj čestitaju, a ona je jednostavno rekla:

Bonus video:

00:05

Isplivala reakcija Konstrakte posle pobede na Beoviziji

- Jebo mater, šta ću sad?

Zbog ove njene reakcije cela Srbija se sada smeje, a svima je drago što je jedna pevačica, koja je toliko okrenuta sebi i svojoj porodici, dobila priliku da nas predstavlja na Evroviziju u Torinu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

15:53

Đorđe David prokomentarisao Beoviziju: Konstraktu svi treba da podržimo, ali Sara Jo je trebalo da pobedi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track