OMILJENA HOLIVUDSKA DIVA BILA JE MAĆEHA POZNATOJ GLUMICI: Konačno progovorila o odnosu s njom, i sada znamo njeno PRAVO LICE
Foto: Profimedia

ISKRENO

OMILJENA HOLIVUDSKA DIVA BILA JE MAĆEHA POZNATOJ GLUMICI: Konačno progovorila o odnosu s njom, i sada znamo njeno PRAVO LICE

Pop kultura -

Glumica Kejt Barton, ćerka Ričarda Bartona i Sibil Vilijams, u novom intervjuu se dotakla svog odnosa s maćehom, Elizabet Tejlor. Suprotno traumama koje mnoga deca dožive upoznajući nove partnere svojih roditelja, Kejt je imala vrlo prijatno iskustvo kog se i danas rado seća.

Kada je njen otac Ričard odlučio da se ponovo oženi, Kejt je imala samo sedam godina. Izabranica njenog oca bila je Elizabet Tejlor, glumica za kojom je u to vreme uzdisalo pola Holivuda i sveta. Iako je Tejlor u to vreme imala svoje troje biološke dece iz bivših brakova, Kejt pamti da ju je prihvatila kao svoju.

Kejt Barton
foto: Profimedia

"Osetila sam toplu dobrodošlicu od prvog trenutka. Njena deca bila su mi kao braća i sestre od prvog dana, a i danas ih takvima smatram. Jako smo bliski i povezani. Sve to dugujemo upravo Elizabet, koja je svoj dom učinila zajedničkim, porodičnim", rekla je za Page Six 64-godišnja Kejt Barton.

Elizabet Tejlor, Ričard Barton
foto: Profimedia

Elizabet i Ričard napisali su jednu od najzanimljivijih holivudskih priča. Prvi put venčali su se 1964. godine. Par se upoznao na setu filma "Kleopatra", kada su oboje bili u braku s drugim osobama. Elizabet s Edijem Fišerom, a Barton sa Sibil Vilijams. Ipak, strast među njima bila je neviđena, te jednostavno nisu mogli da se suzdrže od toga da ne završe jedno drugom u zagrljaju. Venčanje je održano u Montrealu.

Nakon desetak godina braka razišli su se, a onda je strast ponovo planula. Drugi put venčali su se 10. novembra 1974. godine u Bocvani, ispred lokalnog plemena.

Elizabet Tejlor
foto: Profimedia

"Biti u društvu Elizabet bilo je uvek zabavno. Bila je jako topla i srdačna osoba s istančanim smislom za humor. Zabava joj je uvek bila na prvom mestu i pamtim je kao izuzetno veselu i uvek nasmejanu osobu", prisetila se njena poćerka Kejt.

(Kurir.rs/ tportal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track