ĆERKE SLOBODE MIĆALOVIĆ OČARALE POZNATOG JUTJUBERA! Sve se dogodilo OVDE, a on je presrećan: I ja sam bio taj klinac! (FOTO)
Foto: ATA images

PRESLATKO

ĆERKE SLOBODE MIĆALOVIĆ OČARALE POZNATOG JUTJUBERA! Sve se dogodilo OVDE, a on je presrećan: I ja sam bio taj klinac! (FOTO)

Pop kultura -

Jutjuber Andrija Jo koji na ovoj društvenoj mreži ima preko 800.000 subskrajbera, pohvalio se sinoć neobičnom situacijom koja mu se desila.

Andrija Jo
foto: Damir Dervišagić

Naime, jutjuber je otišao na premijeru filma "Bilo jednom u Srbiji", gde je upoznao ćerke bliznakinje naše popularne glumice Slobode Mićalović. Vera i Mila, uspele su i da oduševe i jutjubera i influensera Andriju Jovića, kada su prišle da se slikaju sa njim, jer da prate njegov rad.

Sloboda Mićalović
foto: Printscreen/Instagram/ sloboda_micalovic_boba

Andriju je ovaj njihov gest posebno raznežio jer je pre deset godina on bio "taj klinac", te je molio Slobodu Mićalović da se slika sa njim, a sve o tome je podelio na društvenoj mreži Tviter zajedno sa slikom na kojoj se on nalazi sa prelepom glumicom:

- Sinoć na premijeri filma “Bilo jednom u Srbiji” su mi prišle dve devojčice da se slikaju sa mnom jer me prate i na kraju rekle “Naša mama glumi u filmu, mi smo ćerke Slobode Mićalović”. Bio sam presrećan jer pre 10 godina sam ja bio taj klinac i imao isto godina kao one sada.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track