VRELE SCENE U MOČVARI SVE OSTAVILE BEZ DAHA! Makedonska glumica probila led: Pokazala talenat i lepotu, pa oduševila Srbiju!
Foto: Printscreen

VRELE SCENE U MOČVARI SVE OSTAVILE BEZ DAHA! Makedonska glumica probila led: Pokazala talenat i lepotu, pa oduševila Srbiju!

Pop kultura -

Nova sezona serije "Močvara" izazvala je veliku pažnju javnosti, a ako je sudeći po vrelim scenama iz prve epizode i ova sezona biće veliki hit.

Prva od 10 epizoda u produkciji kompanije Firefly otvorila je mnoga pitanja, s obzirom da radnja počinje oko godinu dana nakon završetka prve sezone. Dok polako saznajemo šta se poznatim junacima desulo za sve to vreme, odnosi, tajne i namere novih likova uneće svežu znatiželju.

mOČVARA, sERIJA, SARA KLIMOVSKA, Muhamed Halit
foto: Printscreen

Naime, već u prvoj epizodi, koja je na Superstaru bila prikazana juče, 11. marta, a na RTS-u će biti emitovana danas, lepa makedonska glumica Sara Klimovska, koja ima nagradu u Berlinu "Evropska zvezda u usponu", ima ljubavnu scenu sa Muhamedom Hadžanovićem, a ta scena oduzela je dah svima koji su epizodu odgledali.

Ljubavnih scena biće i u nastavku serije, ali bez lepe glumice, s obzirom da je ona ubijena već na kraju prve epizode i time ostavlja publiku bez daha.

močvara, Sara Klimovska, Muhamed Hadžanović
foto: Printscreen

U novoj sezoni, pored poznate postavke, predvođene Goranom Bogdanom, Janom Bjelicom, Stefanom Trifunovićem i Martom Bjelicom, igraju i Robert Ožvar, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević, Katarina Marković, Marko Janketić, Muhamed Hadžović, Anja Pavićević, Sara Klimoska...

močvara, Sara Klimovska, Muhamed Hadžanović
foto: Printscreen

U centru nove priče naći se i jedna bogata vojvođanska porodica koju čine Željko Gačević (Miloš Timotijević), Marija Ivković Gačević (Sonja Kolačarić) i njihove ćerke Lidija (Lidija Kordić) i Ana (Anja Pavićević).

mOČVARA, sERIJA, SARA KLIMOVSKA, Muhamed Halit
foto: Printscreen

- Beogradska priča se i dalje odvija, ali sada kao neka kontraradnja. Ona se direktno nastavlja na prvu sezonu, dok je osnovna priča u Vojvodini. Tu se sudaraju razni svetovi. Svetovi naših Mađara, ljudi koji su u ratnim vremenima došli kao izbeglice, siromašnih porodica koje teže da se popnu na društvenoj lestvici, bogate porodice Gačević povezane sa bunjevskom porodicom Ivković i onda jedne devojke, Makedonke koja se smucala po crnogorskom primorju, stigla u Vojvodinu i kao kamen koji se skotrlja izazvala niz kranje ekstremnih situacija. U prvoj epizodi postavljen je temelj, ali onda stvar postaje sve zaoštrenija. Čeka nas veliko iznenađenje i bilo mi je veliko zadovoljstvo da napravim toliko zapleta. Videćete... - zaintrigirao je poznati reditelj rečima o drugoj sezoni serije koju je realizovao "Telekom Srbija" i produkcija "Firefly".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

Glumica naučila još jedan stari zanat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track