VIKTOR SAVIĆ GRLI OVU LEPOTICU UZ OGROMAN OSMEH! Žene ga danas obožavaju, a zbog ove slike svi će da joj ZAVIDE! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

BILI SU PRESLATKI

VIKTOR SAVIĆ GRLI OVU LEPOTICU UZ OGROMAN OSMEH! Žene ga danas obožavaju, a zbog ove slike svi će da joj ZAVIDE! (FOTO)

Pop kultura -

Viktor Savić jedan je od najlepših glumaca sa naših prostora, a mnogim pripadnicama nežnijeg pola bio je prva ljubav.

Gledali smo ga u bezbroj serija i filmova, a možda je i najveću popularnost stekao ulogom u filmu "Montevideo, Bog te video", gde je glumio kapitena tima Milutina Ivkovića, Milutinca.

Savić je danas miljenik žena, a svoju karijeru gradi fantastičnim ulogama, te izbegava da privatan život deli sa širom publikom, ali kao i svima, i njemu se desi da otkrije nešto što možda i nije želeo.

Ovaj put veliku pažnju javnosti lepi glumac privukao je slikom sa koleginicom koja se smatra jednom od najvećih prirodnih lepotica današnjice. Naime, slika Viktora Savića i Slobode Mićalović iz mladosti, našla je put do društvenih mreža, a svi su oduševljeni činjenicom da se sa godinama ni jedno od njih skoro uopšte nije promenilo.

Viktor na slici grli Slobodu, koja je danas udata za kolegu Vojina Ćetkovića, i ima veliki osmeh na licu, dok glumica ima njen prepoznatljiv osmeh.

Mnoge devojke zavideće Slobodi na tome što je ovaj lepi glumac grli, a ni pripadnici jačeg pola neće ostati imuni, s obzirom na besprekoran izgled ove glumice.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track