U KREVETU SAM SA TVOJOM ŽENOM: Detinjasta prepiska Kanja Vesta i novog momka njegove bivše žene napravila HAOS! Fanovi u ŠOKU
Foto: AP/Evan Vucci

nastavak drame

U KREVETU SAM SA TVOJOM ŽENOM: Detinjasta prepiska Kanja Vesta i novog momka njegove bivše žene napravila HAOS! Fanovi u ŠOKU

Pop kultura -

Nakon što ga je Kanje u svom novom spotu pesme 'Eazy' nazvao pogrdnim imenom i pretio mu, komičar je odlučio odgovoriti reperu, a prepisku je javno pokazao. Ipak, fanovi smatraju da se obojica ponašaju sramotno.

Američki komičar i glumac Pit Dejvison (28) oglasio se nakon brojnih napada i provokacija repera Kanja Vesta (44). Povod sukoba je, naravno, Kim Kardašijan (41) i nova veza reperove bivše supruge i Pita.

Društvene mreže poslednjih dana su pune uvreda i prepucavanja bivšeg muža i sadašnjeg dečka Kim. Dejvison je odlučio da prekine ćutanje. Nakon što ga je Kanje, u novom spotu pesme 'Eazy', nazvao je Pita pogrdnim imenom Skit i otvoreno mu pretio, odlučio je odgovoriti reperu.

- Jo, ovde Skit, možeš li, molim te, odvojiti trenutak i smiriti se. Kim je doslovno najbolja majka koju sam ikad upoznao. Ono što ona radi za vašu decu je neverovatno, a ti si j***** srećnik što je ona majka tvoje dece - započeo je Dejvison poruku.

- Dosta mi je više da se tako ponašaš prema nama. Prestajem ćutati - dodao je.

Kanje mu je na to odgovorio kako koristi vulgaran jezik i upitao ga gde se nalazi, a Dejvison mu je poslao svoj selfi i dodao kako se nalazi u krevetu njegove bivše žene.

Prepucavanje se nastavilo i dalje jer je Kanjev odgovor bio da je srećan što je komičar napokon izvan bolnice i rehabilitacije, našta mu je ovaj odgovorio kako bi i sam Kanje trebao otići tamo i probati.

- Ono što radiš svojoj porodici je opasno i ostaviće teške ožiljke na sve - rekao je Dejvison.

- Ako me želiš videti, dođi u crkvu, na nedeljnu službu - hladno mu je odgovorio Kanje.

Kanje Vest
foto: Pritnscreen/Instagram

Razgovor je stao na poruci u kojoj je Dejvison rekao kako mu je dosta više biti fin i da neće više tolerisati vređanja ni Kim ni sebe. Izgledalo je kao da su se svađali tinejdžeri, a ne odrasli muškarci, smatraju fanovi koji su ih otvoreno prozvali i napisali da nijedan ovime ne radi uslugu ženi koju voli.

Prisetimo se, sve je ovo započelo nakon što su se Kim i Kanje razišli. Ona je ubrzo pronašla novu ljubav u komičaru Dejvisonu, što se očigledno nije svidelo njenom sad već bivšem mužu. Kanje je početkom meseca izbacio spot za pesmu 'Eazy' gde on sam Dejvisona napravljenog od gline otima, veže, živog zakopa, a zatim za kraj i spali, što je šokiralo sve fanove repera, koji se slažu da je Vest preterao.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track