PREPOZNAJETE LI POP DIVU SA FOTOGRAFIJE? Odlučila da ostari prirodno i ovako izgleda u 67. godini: Ne robujem lepoti i još BESNIM!
Foto: Printscreen/Instagram

ne haje za godine

PREPOZNAJETE LI POP DIVU SA FOTOGRAFIJE? Odlučila da ostari prirodno i ovako izgleda u 67. godini: Ne robujem lepoti i još BESNIM!

Pop kultura -

Škotska muzičarka i osnivačica britanske proslavljene grupe Juritmiks (Eurythmics), Eni Lenoks je krajem prošle godine proslavila 67. rođendan, a na društvenim mrežama objavila je fotografiju u prirodnom izdanju.

Time je zapravo odgovorila jednom korisniku koji je nedavno objavio njenu fotografiju na Tviteru i upitao pratioce prepoznaju li ovu pop divu.

- Pozdrav Džejsone Strameru. Da li imate neku vezu sa pokojnim velikanom Džoom Stramerom? Vi ste pokrenuli trend na Tviteru pitavši ko je osoba na slici, na kojoj sam ja. Da li vidite razliku između osobe u kamufliranoj odeći i biljke. Pokrenimo još jednu Tviter oluju, što da ne? Starim, ali još uvek besnim. Šaljem blagoslov i ljubav - napisala je Eni pored fotografije.

Pored poruke Džejsonu, ona je objavila i selfi na kome pozira u kamufliranom topu i naočarima sa providnim okvirom dok stoji pored zelenog lišća.

Inače, ona je jedna od retkih pevačica koja u svojoj kolekciji ima Gremi, Zlatni globus i Oskar. Uz to, ima čak osam Brit nagrada. Iako ima sjajnu muzičku karijeru, nikada nije sanjala o tome, tvrdi.

- Oduvek sam pevala, ali uglavnom za svoju dušu. Zapravo sam bila vrlo dobra u sviranju flaute i mislila sam da ću se time baviti u životu. No onda sam shvatila da su standardi vrlo visoki i da sam možda najbolja u svom gradu, ali da postoje stotine gradova punih ljudi koji su talentovaniji od mene - otkrila je britanska muzičarka u intervjuu s Nikom Torpom.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

09:44

BEBA ME ŠUTIRALA DOK SAM PEVALA Marija Mikić otkrila zašto sebe smatra pobednicom Pesma za Evroviziju: IZDRŽALA ŠTO MNOGI NISU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track