KAKO DANAS IZGLEDA KONČITA VURST? Zbog kratke kose i pirsinga sada ponovo liči na MUŠKARCA: A evo da li nosi haljine! (FOTO)
Foto: Profimedia

DA LI I SADA NOSI HALJINE

KAKO DANAS IZGLEDA KONČITA VURST? Zbog kratke kose i pirsinga sada ponovo liči na MUŠKARCA: A evo da li nosi haljine! (FOTO)

Pop kultura -

Končita Vurst šokirala je publiku koja je pratila Evroviziju 2014. godine, a vrlo brzo je njena slika postala poznata širom sveta.

Pevačica je postala poznata kada je u Kopenhagenu na Evroviziji pesmu "Rise Like a Phoenix" otpevala u dugoj, balskoj haljini dok je na licu imala bradu. Pevačica, koja je rođena kao pevač Tomas Tom Nojvirt, osvojila je srca publike i odnela pobedu na takmičenju, dovevši tako Evroviziju naredne godine u Austriju.

Končita Vurst, Beta/AP
foto: Beta/AP

Končitina popularnost od tada, već 8 godinma, nije se smanjila, te je mediji i dalje sa vremena na vreme prate. Ovaj put pažnju je privukao njen instagram, na koji neretko kači slike.

Tomas Tom Nojvirt, odnosno Končita, i dalje se bavi muzikom i ima uspešne singlove te je svoju karijeru uglavnom preorijentisao na Austriju. Veliki uspeh postigao je i u svetu mode noseći haljine Karla Lagerfelda, ali i Žan Pol Gotjea, a pored svega toga napisao je i jednu knjigu.

Tom je nekoliko puta izjavio da nije trans žena. On je gej, a takođe je sebe opisao kao dreg kraljicu, odnosno gej muškarac koji se oblači kao žena. Zamenicu ona koristi da opiše svoj karakter kada je Končite Vurst, ali zamenicu on kada govori o sebi.

Danas njegove društvene mreže pokazuju da izgleda mnogo drugačije nego što ga pamtimo sa Evrovizije, te da je skratio kosu i probušio nos.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:42

Aca Lukas koncert u Štutgartu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track